Naslovna ECO2 Nissan u Evropi isključivo s čisto električnim vozilima

Nissan u Evropi isključivo s čisto električnim vozilima

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Japanska marka će postati čisto električna do 2030., s tim što će između ostalih modela, na scenu stupiti i baterijski pogonjena Micra.

Uprkos ublažavanju Euro 7 regulative, odlaganju zabrane prodaje benzinskih i dizel automobila od 2035. od strane britanskih vlasti, Nissan nastavlja s planovima da kompletnu gamu učini čisto električnom do 2030.

Japanska marka se obavezala da će svaki novi model lansiran u Evropi od sada biti baterijski pogonjen.

Dva dodatna elektromobila su već potvrđena, uključujući naslednika Micre, koji treba da stupi na scenu 2024. Nova generacija popularnog modela iz A segmenta, koristiće istu platformu kao i „uskrsli“ Renault 5 i poslužiće kao ulazni model marke.

Što se drugog električnog modela tiče, verovatno se radi o nasledniku Leafa. Nissan je još 2021. potvrdio da će se pionirski model u segmentu električnih automobila transformisati iz hečbeka u krosover, kao i da će biti pozicioniran ispod Ariye. Novi Leaf će se proizvoditi Nissanovoj britanskoj fabrici u Sanderlendu, kao deo EV36Zero projekta, vrednog milijardu funti.

Čvrste baterije na putu

Nissan namerava da prvi elektromobil s baterijama u čvrstom stanju lansira do 2028. Japanska marka kaže da ova tehnologija može pomoći dramatičnom redukovanju vremena punjenja, a uz to će elektromobile učiniti efikasnijim i pristupačnijim. Nissan očekuje da će baterije u čvrstom stanju smanjiti troškove vezanih za baterijske pakete na 75 dolara po kWh do 2028., uz nade da će dodatno pasti na 65 dolara po kWh.

Na globalnom planu, Nissan planira da do 2030. uvede 27 elektrifikovanih vozila, uključujući 19 čisto baterijskih.

„Elektromobili su ultimativna solucija po pitanju prevoza“, kaže predsednik i generalni direktor Nissana, Makoto Učida. „Više od milion kupaca se pridružilo našem putovanju i iskusilo zabavu u vožnji koje nude Nissanovi električni automobili. Nema više povratka nazad. Nisan će se u Evropi u potpunosti prebaciti na prodaju električnih vozila do 2030. Mi smatramo da je to ispravno za naše poslovanje, naše kupce i planetu.“

Od 2022. svi modeli u Nissanovoj ponudi koji nisu čisto električni, kao na primer Qashqai i X-Trail, dostupni su u elektrifikovanoj, hibridnoj formi, s e-Power pogonskim sklopovima.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime