Naslovna ECO2 Zeekr razvio sopstvenu EV bateriju

Zeekr razvio sopstvenu EV bateriju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Zeekr je 14. decembra održao Zeekr Power Day 2023, kada je skinut veo s novog baterijskog proizvoda.

Kineska kompanija je novu jedinicu razvila unutar kuće, koja će uskoro pronaći mesto u serijskom vozilu. Ove vesti dolaze u vreme kada i Nio nastoji da izdvoji svoje baterijsko poslovanje.

Zeekrova prva samostalno razvijena baterija je na putu, a prvi model koji će imati čast da je ponese je Zeekr 007 električni sedan, rekao je šef marketinga kompanije, Gvan Hajtao.

Doduše, Gvan nije obelodanio bilo kakve dodatne informacije, ali je Zeekr prekjuče objavio da će na Zeekr Power Day 2023 manifestaciji najaviti novu bateriju.

U odvojenom izveštaju, lokalna publikacija Jiemian, izvestila je da će se Zeekrove baterije proizvoditi u pogonu pod imenom Jidian, u Kudžou, u provinciji Žeđang u istočnoj Kini.

Zeekr 007 je po prvi put predstavljen na salonu automobilu u Gvangžouu krajem novembra, s pretprodajnom cenom od oko 30.000 evra.

Kupci koji plate 1.000 juana za rezervaciju pre oficijelnog lansiranja, ostvaruju na popust od 5.000 juana prilikom konačne isplate, što zapravo snižava startnu cenu na oko 29.500 evra.

Zeekr je 27. novembra saopštio da je Zeekr 007 primio više od 25.000 pretporudžbina u periodu od devet dana. Kompanija je takođe spomenula da će Zeekr 007 biti zvanično lansiran krajem decembra.

Ovaj model dolazi u verzijama s jednim ili dva elektromotora, a baterije su takođe dostupne u litijum ternarnim i litijum-gvožđe-fosfatnim varijantama.

Kada je o snabdevačima baterijama reč, u njih se ubrajaju CATL i Jidian, spomenut u izveštajima Jiemiana, koji bi mogao da bude Zeekrov baterijski ogranak. Da podsetimo, Zeekr je osnovan 2021. i trenutno u Kini prodaje tri modela – Zeekr 001, Zeekr 009 i Zeekr X.

Zeekr 001 je SUV model u „shooting brake“ stilu, Zeekr 009 je monovolumen a Zeekr X je premijum kompaktni SUV.

Novajlija, 007, biće prvi Zeekrov model za mejnstrim tržište električnih automobila, a očekuje se da će dodatno doprineti broju isporuka kineske marke. Kompanija je u novembru prodala rekordna 13.104 vozila, što je doprinelo kvartalnom rezultatu (od januara do novembra) od 105.209 jedinica, što predstavlja rast od 73,6 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

Rojters je izvestio da Nio planira da izdvoji svoje baterijsko poslovanje, kao deo napora da konačno postane profitabilan, smanji troškove i poboljša efikasnost. Ovaj potez bi mogao da se odigra već na kraju ove godine, nakon čega će baterijska jedinica da potraži spoljne investitore, dok će procena vrednosti biti odlučena naknadno.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime