Naslovna INFO Novi Audi Q3 na vernim renderima

Novi Audi Q3 na vernim renderima

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Premijum krosover iz Ingolštata trebalo bi da pristigne u nekom trenutku sledeće godine.

Audi je započeo rad na novoj generaciji Q3, dok je jedan od njegovih glavnih rivala, BMW X1, spažen  pre mesec dana od strane „špijunskih“ fotografa, i to bez kamuflaže (u serijskoj formi).

Ipak, proći će još dosta vremena pre nego što Audijev model budemo videli u finalnom obliku.

Međutim, ovde u pomoć uskače Kolesa.ru sa svojim digitalnim prikazom, baziranim na dostupnim špijunskim fotografijama. Ono što možemo da vidimo u velikoj meri se razlikuje od odlazećeg modela. Ukupan profil i proporcije, čine se prilično neizmenjenim, ali je redizajnirani anfas mnogo moderniji i sofisticiraniji. Ukoliko vam ovaj dizajnerski jezik izgleda poznato to ne treba da čudi, jer su mnogi detalji preuzeti od Q4 e-trona.

Poput prototipa „špijuniranog“ u septembru, Q3 na renderima ima priključak za punjenje na prednjem krilu s vozačke strane. Doduše, ne radi se o čisto električnom vozilu već o „plug-in“ hibridnom modelu, za koji se očekuje da će imati čisto električni domet od maksimalnih 100 kilometara.

Q3 za 2025. će najverovatnije počivati na MQB Evo platformi, koju će deliti s VW Tiguanom. Što se tiče motora s unutrašnjim sagorevanjem, očekujemo prisustvo jedinica kompatibilnih s Euro 7 standardima. Zapravo, ovo će biti poslednja generacija Audijevog krosovera s tradiconalnim pogonskim sklopovima.

S gotovo 100.000 prodatih jedinica u Evropi prošle godine, odnosno 23.000 u SAD, Q3 je jedan od najvažnijih Audijevih modela u smislu prodaje. Nemački proizvođač će se fokusirati na veće i profitabilnije automobile, budući da je već najavio ukidanje A1 i Q2 nakon što isticanja roka aktuelnih generacija. U osnovi to znači da će nova generacija Q3 biti najmanji model u ponudi i ujedno najpriuštiviji.

Oficijelni debi očekujemo u neko doba sledeće godine. Novajlija će se proizvoditi u fabrici VW grupacije u Đeru, pored Cupre Terramar.

Izvor: Kolesa.ru

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime