Naslovna AKTUELNO “Tizer” Mercedesovog koncepta koji će se pojaviti na IAA Mobility u Minhenu

“Tizer” Mercedesovog koncepta koji će se pojaviti na IAA Mobility u Minhenu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Štutgartska kompanija će takođe skinuti veo s nove E klase All Terrain na događaju koji će se održati u septembru.

Mercedes-Benz će obelodaniti novi koncept na ovogodišnjem IAA Mobility u Minhenu. Reč je o studiji koja je prethodnica vizije „trokrake zvezde“ na planu „ulaznog“ segmenta. Prošle godine, kompanija je najavila da će restruktuirati proizvodni portfolio u tri kategorije a ono što nam se sada pruža je uvid u formu buduće elegantne “ulazne” limuzine.

Dotični model izgleda veoma slično silueti vozila koje je Mercedes kroz „tizere“ najavljivao 2022., s tim što novi prikaz otkriva više toga u izvesnim aspektima. Ono što možemo da uočimo su elegantne konture kabine, kratak „rep“ i beli akcenti duž karoserije. Da ponovimo, ovaj automobil predstavlja ulaznu tačku u Mercedesovu gamu, koja će se sastojati od Entry Luxury, Core Luxury i Top-End Luxury modela.

Kada se digitalni prikaz posvetli, otkrivaju se dodatne detalji, odnosno pokušaji Mercedesa da sakrije elemente kaorserije. Naravno, moraćemo da sačekamo na novi „tizer“ da bismo se upoznali s anfasom i zadnjim delom vozila.

Ono što možemo da vidimo uključuje bočni retrovizor zakačen na A stub. Beli akcenti su tu da naglase stilsku liniju koja se pruža s obe strane vozila ka B stubu. Ono što nedostaje su vidljive ručke vrata, ali čini se da novi model ne odstupa od onog poznatog Mercedesovog etosa kada je o stajlingu reč.

Štutgartska marka nije pružila nove detalje vezane za koncept. Međutim, Entry Luxury serijska verzija bi trebalo da leži na MMA platformi, i mogla bi da debituje 2024., tako da je eventualno obelodanjivanje koncepta kasnije u toku ove godine u skladu s tim. Mada je potpuna elektrifikacija poznata Mercedesova agenda, MMA platforma može da ugosti i motore s unutrašnjim sagorevanjem, bez obzira na to što je dizajnirana i optimizovana pre svega za električne pogonske sklopove.

Mercedes će naravno izreklamirati svoja EV dostignuća na ovogodišnjem salonu automobila u Minhenu. Biće to prvi put da kompanija na jednom mestu izloži sve postojeće elektrifikovane modele u okviru svih brendova. Pored toga, E klasa All Terrain će imati svoju svetsku premijeru.

Ono što ćemo takođe imati prilike da vidimo na štandu nemačke marke su budući električni i elektrifikovani modeli i koncepti, uključujući Vision EQXX i Vision One-Eleven. Posetioci će imati priliku da se upoznaju s ponudom, dok će kompanija ponuditi vožnje (u ulozi putnika) u 30 električnih i elektrifikovanih modela.

IAA Mobility počinje 5. i traje zaključno s 10. septembrom. Do tada ima još dosta vremena, ali ono što znamo je da će Porsche predstaviti električni koncept, dok će VW skinuti veo sa sportskog ID.7 GTX s pogonom na sve točkove i dodatnom vatrenom moći. Opel će biti jedini Stellantisov brend koji će biti prisutan na ovogodišnjem salonu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime