Naslovna INFO Mercedes će nastaviti da proizvodi svoj najjeftiniji benzinski model

Mercedes će nastaviti da proizvodi svoj najjeftiniji benzinski model

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

A klasa je trebalo da bude penzionisana 2024., međutim stvari su se promenile u međuvremenu.

U Mercedesu su očigledno bili preterano optimistični u vezi s rastom popularnosti elektrifikovanih vozila, tvrdeći da će se na hibride i elektromobile odnositi 50 odsto prodaje do 2025.

Ipak, to se verovatno neće desiti, budući da novi cilj za 2024. nalaže dostizanje tek 21 odsto učešća elektrifikovanih modela u prodaji. Suočavajući se s ovakvom realnošću, nemačka premijum marka neće (za sada) odustati od svog najjeftinijeg konvencionalnog automobila.

Kao što smo spomenuli, A klasa je trebalo da napusti scenu 2024., ali je njen životni ciklus produžen do 2026. Praktično, radi se o ulaznom Mercedesovom modelu, koji u Nemačkoj startuje s cenom od 37.401 evra. Prošlog meseca, šef kompanije, Ola Kelenijus, priznao je da je dostizanje pariteta cena između konvencionalnih i električnih modela još uvek „godinama daleko“. On je dodao da kupci to mogu da uvide kroz aktuelnu cenovnu razliku.

Mercedes radi na novoj porodici kompaktnih automobila, a unutar nje će i dalje postojati modeli s motorima SUS. CLA, CLA Shooting Brake, GLA i GLB dobijaju zamene na novorazvijenoj MMA platformi, sposobnoj da podrži kako benzinske, tako i čisto električne pogonske sklopove. Kompanija nije ništa spomenula u vezi s hečbekom A klase, sedanom A klase, monovolumenom B klase, odnosno da li će i oni biti obnovljeni. Ono što znamo je da postoje planovi vezani za „mali G“ SUV na novoj arhitekturi.

Mercedes smatra da će se na „plug-in“ hibride i električne automobile odnositi do 50 odsto od ukupnog broja isporuka do 2030. To je velika promena u odnosu na projekciju napravljenu pre par godina, kada je štutgartska firma saopštila da će imati čisto električnu ponudu na nekim tržištima do kraja dekade. Na osnovu novoformiranih ciljeva, možemo zaključiti da kompanija namerava da nastavi proizvodnju benzinskih automobila 2030-ih, kao odgovor na stopu usvajanja elektromobila, koja je sporija od očekivanog.

U dokumentu pripremljenom za investitore, Mercedes-Benz kaže da „preduzima neophodne korake ka potpunoj elektrifikaciji“, ali priznaje da „će kupci i tržišni uslovi diktirati tempo transformacije“. Drugim rečima, ako 2031. budete želeli da kupite benzinski automobil s trokrakom zvezdom, Mercedes će vam sa zadovoljstvom ispuniti želju.

Postoje neki signali da bi moglo da se desi da zabrana prodaje novih konvencionalnih automobila u EU od 2035. ne stupi na snagu. Porscheov finansijski direktor, Luc Meške, nedavno je izjavio da se vodi „mnogo diskusija trenutno, vezano za kraj motora s unutrašnjim sagorevanjem. Mislim da bi on mogao da bude odložen“. Ako se to desi, što ne bi bilo preterano iznenađujuće, era motora SUS će biti produžena.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime