Naslovna PREMIJERE Nova Opel Frontera

Nova Opel Frontera

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Opel označava početak novog poglavlja u dugoj i uspešnoj istoriji kompanije: proizvođač automobila iz Riselshajma je otkrio prve slike nove Opel Frontere.

Zabavan i prostran novi SUV sa čuvenim “Blitz” logoom biće dostupan u baterijskoj varijanti od samog početka, a kupci će takođe moći da se odluče za verzije sa 48-voltnom hibridnom tehnologijom.

„Svojom kombinacijom robusnog dizajna, prostranosti, pametnih rešenja i efikasnih pogonskih sklopova, naša nova Opel Frontera će se svideti širokom spektru kupaca koji žele da se izdvoje iz gomile. Idealno je prilagođen urbanom i prigradskom okruženju, dok istovremeno nudi iskustvo punjenja našim kupcima“, rekao je izvršni direktor Opela Florijan Hitl.

Nova Frontera već na prvi pogled oduševljava svojom grubom interpretacijom Opelove smele i čiste filozofije dizajna. Uspravna prednja silueta i jedinstvene prednje proporcije nove Frontere kombinuju funkcionalnu i prostranu zapreminu kabine sa veoma odvažnim i čvrstim, ali modernim izražajnim izgledom. Novi Opel „Blitz“ amblem slavi svoju premijeru na serijskom modelu i ponosno se nalazi u centru Opel Vizora. Crni Vizor daje prednjem delu Frontere jedinstven identitet i neprimetno integriše Eco LED prednja svetla sa automatskim dugim svetlima i centralni Opel Blitz. Vizor je podržan trapezoidnim otvorom za hlađenje u donjoj trećini i naglašava čvrst i robustan stav automobila. Dobro poznati Opelov „krilni potpis“ sija u modernoj interpretaciji sa tri svetlosna bloka koja su odvojena umecima u boji karoserije. Pogled sa strane otkriva prepoznatljiv C-stub, koji vizuelno deli prostranu kabinu. 

Stanica za pametne telefone, Intelli-Seat: Pametna rešenja za povezivanje i udobnost

Moderan izgled i osećaj nastavljaju se u unutrašnjosti gde se pametan dizajn susreće sa praktičnošću. Široki horizontalni dekori na instrument tabli i vratima vizuelno proširuju već prozračnu kabinu. Štaviše, Opelov tipičan potpuno digitalni kokpit Pure Panel sa dva 10-inčna displeja i multimedijalnim infotainment sistemom čeka putnike i jednako je privlačan kao i smeli i elegantni novi volan. Opel dosledno sledi filozofiju maksimalnog komfora sa minimalnom distrakcijom, sa čistim korisničkim “detox” iskustvom kako bi se izbegao bilo koji oblik digitalnog stresa.

Novi model takođe brine o onima koji više vole da se oslanjaju na sopstveni mobilni uređaj nudeći opcionu inovativnu stanicu za pametne telefone. Nakon povezivanja sa stanicom preko namenske aplikacije, korisnikov pametni telefon postaje kontrolna tabla za informacije i zabavu u vozilu, takođe u interakciji sa dugmadima na volanu. Takođe, Opel ponovo donosi inovacije za sedišta širokom spektru kupaca u novoj Fronteri. Patentirana funkcija Intelli-Seat na prednjim sedištima – prorez koji ublažava pritisak na trtičnu kost – obezbeđuje izuzetan komfor čak i tokom dugih putovanja autoputem. Pored toga, sedišta nisu samo bogato izrađena i izvajana, već su i privlačna zahvaljujući kontrastnim šavovima. Tkanine za sedišta su takođe dostupne od potpuno održivog recikliranog materijala.

Faktor zabave je dodatno uvećan nizom pametnih rešenja. Na primer, punjenje mobilnih uređaja je lakše nego ikada ranije sa hlađenim bežičnim punjačem i dva USB priključka dostupna na prednjoj strani i još dva USB priključka dostupna u drugom redu. Veći uređaji koji se inače ne bi uklapali pravilno u kabinu, kao što su tableti, mogu se bezbedno odložiti na centralnu konzolu zahvaljujući fleksibilnom kaišu koji ih drži na mestu. Putnici u drugom redu mogu da iskoriste prednosti integrisanih džepova za pametne telefone na zadnjim naslonima prednjih sedišta.

Prostran, efikasan i pametan: Idealan pratilac za održivi aktivan životni stil

Pored toga, nova Frontera impresionira svojom nosivošću. Sa podignutim zadnjim sedištima, već nudi preko 460 litara prtljažnog prostora u prtljažniku – sa oborenim sedištima, kapacitet se povećava na 1.600 litara. Dodatnu raznovrsnost pruža podela zadnje klupe u razmeri 60:40, dok je drugi pod za utovar u standardnu opremu. Štaviše, kupci koji na svoja putovanja moraju da ponesu još više prtljaga ili žele da u potpunosti iskoriste mogućnost opterećenja krova od preko 200 kilograma mogu izabrati opcione funkcionalne krovne šine.

Kao i svi novi Opel modeli, nova Frontera ne impresionira samo svojim smelim i čistim dizajnom, već i svojim odgovornim performansama. Kupci će moći da biraju između čisto baterijske električne varijante i visoko efikasnih pogona sa 48-voltnom hibridnom tehnologijom. Bez obzira na to koji pogonski sklop kupac odabere, može se radovati visokom nivou zadovoljstva u vožnji zahvaljujući specifičnoj postavci šasije. Inženjeri u Riselshajmu su posvetili veliku pažnju optimizaciji kontrole karoserije i isporuci tipičnih karakteristika vožnje za Opel – čak i kada se putuje velikom brzinom nemačkom autoputem.

Svojim izražajnim novim izgledom, svojim pametnim i zabavnim rešenjima, kao i lakim izborom potpuno električnih ili hibridnih pogona, nova Opel Frontera još jednom pokazuje da nemački brend ozbiljno shvata svoje obećanje o elektrifikaciji, dok istovremeno pruža usluge širokom spektru kupaca.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime