Naslovna INFO Renault temeljno restilizovao Captur

Renault temeljno restilizovao Captur

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Jedan od najpopularnijih SUV/krosovera B segmenta u Evropi, Renault Captur, upravo je prošao kroz redovnu restilizaciju druge generacije.

Pre više od deset godina, krosoveri B i C segmenta bili su u povoju na Starom kontinentu, tako da je bilo dovoljno prostora da se kreira bestseler.

To je na pravi način iskoristio Renault, lansiravši Captur 2013. na Salonu automobila u Ženevi. Ubrzanim tempom, francuski pulen se popeo do samog vrha po pitanju prodaje u Evropi.

Mali krosover je sada na sredini životnog ciklusa u okviru svoje druge generacije, s tim što je konkurencija u dotičnom segmentu oštrija nego ikada ranije. Zapravo, do te mere je oštra da se traga za alternativnim izvorima prihoda, što za posledicu ima prisustvo Mitsubishijevog rebrendiranog i redizajniranog modela u vidu ASX-a. Ipak, od sada niko neće moći da kaže da se radi o „istom“ automobilu, budući da je Captur osvežen do te mere da izgleda kao da se radi o potpuno novom modelu.

Usvajajući novi korporativni dizajnerski jezik, i u isto vreme aktuelne trendove koji nalažu povratak SUV/krosovera korenima (što podrazumeva robusniji stajling, ne nužno i sposobnosti), Renault Captur za 2024. nastoji da profitira na uspehu ostvarenom prethodnih godina. Ovaj model je do sada prodat u preko dva miliona primeraka u 90 zemalja širom sveta, računajući vreme dolaska na tržište pre više od 10 godina.

Novi dizajnerski jezik koji je kreacija Žila Vidala, očigledno je zreliji i za korak bliži premijumu. Pored toga, francuska kompanija nije zaboravila na nove stvari. Tu je novi Esprit Alpine finiš, kabinski prostor je dobio nove opcije na planu tapacirunga  i nove ekrane na armaturnoj tabli. U zavisnosti od verzije, dostupni OpenR Link multimedijalni sistem s integrisanim Googleom „obezbeđuje najbolju moguću tehnologiju s Android Automotive 12, prvi put u jednom automobilu B segmenta“.

Potpuno nova elektronska arhitektura je dizajnirana tako da pruži bolju bezbednost i performanse. Renault je dodao funkciju prediktivne hibridne vožnje i Active Driver Assist sistem, što u prevodu znači da je ostvaren Nivo 2 autonomne vožnje. Spolja gledano, zadnji deo je suptilno modifikovan s unapređenom grafikom LED signalnih grupa u „L“ formi, dok se novi „dijamantski“ logo nalazi i napred i nazad. Hroma više nema, ali anfas uključuje atraktivna LED dnevna svetla, novi logo, uz potpuno redizajnirane farove, masku hladnjaka i odbojnik.

Što se unutrašnjosti tiče, restilizacija je mnogo blaža nego u slučaju eksterijera. Ipak, Renault je unapredio ekrane, povećavši centralni displej info-zabavnog sistema na 10,4 inča, odnosno 10,25 inča kada je reč o digitalnom klasteru instrumentacije. Kože takođe više nema, a umesto nje su tu obnovljivi materijali poput konoplje.

Ako zavirimo ispod haube, uvidećemo da će osveženi Captur biti u ponudi s čak pet pogonskih sklopova. Ulazni motor je 1,0-litarski turbo s 90 ks, dok perjanicu čini 1,3-litarska jedinica sa 160 konja. Međutim, u Renaultu smatraju da je najbolja verzija E-Tech hibrid sa 145 ks, za koji se u Francuskoj već sada odlučuje 41 odsto kupaca.

„Pre više od 10 godina, Renault je revidirao standarde B segmenta, ubrizgavši u Captur DNK ’automobila za život’. Ova vizija otelotvoruje maksimalan komfort u kompaktnim dimenzijama od 4,23 metra. Nadovezujući se na uspeh s preko dva miliona prodatih vozila, Captur nastavlja da se ističe u gomili. Naravno, sada je više u skladu s duhom vremena s novim, odlučnijim dizajnom, E-Tech hibridnim sklopom i OpenR Linkom s integrisanim Google servisima. U svakom slučaju se radi o korisnim tehnologijama“, rekao je Fabris Kamboliv, šef marke Renault.

Restilizovani Renault Captur se proizvodi u fabrici u Valjadolidu, a na evropsko tržište stupa ovog meseca. Proizvodni pogon u Španiji je dom Renaultovih automobila još od 1953., gde je do danas proizvedeno preko osam milona vozila, od kojih su 2,2 miliona Capturi.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime