Naslovna INFO Kompanija Volvo Cars unapređuje razvoj tehnologije autonomne vožnje

Kompanija Volvo Cars unapređuje razvoj tehnologije autonomne vožnje

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
Foto: by Volvo

Kompanija Zenuity, koja razvija programsku opremu za računarski podržanu i autonomnu vožnju, biće podeljena na dva dela radi što boljeg iskorištenja potencijala svojih dosadašnjih zaključaka. Jedan deo predstavlja novu samostalnu kompaniju u vlasništvu Volvo Cars koja će se usredsrediti na razvoj i komercijalizaciju programske opreme za nenadziranu autonomnu vožnju.

Drugi deo, pod okriljem kompanije za automobilsku bezbednosnu opremu Veoneer, usmeriće se u daljnji razvoj i komercijalizaciju naprednih sistema za pomoć vozaču.

Zenuity je momentalno zajedničko preduzeće kompanija Volvo Cars i Veoneer sa jednakim udelom. Pod zajedničkim vlasništvom, Zenuity je razvio snažnu platformu računarske programske opreme za napredene sisteme za pomoć vozaču i autonomnu vožnju, na kojoj će graditi oba dela i koju će dalje razvijati.
U skladu sa dogovorima, poslovanje kompanije Zenuity i zaposleni u švedskom Göteborgu i kineskom Šanghaju biće premešteni u novu kompaniju u vlasništvu Volvo Cars. Poslovanje i zaposleni u poslovnim jedinicama u Nemačkoj i SAD prelaze pod okrilje kompanije Veoneer.

Deo kompanije Zenuity u vlasništvu Volvo Cars usmeriće snage u razvoj programske opreme za nenadziranu autonomnu vožnju, koja će biti implementirana u sledeću generaciju vozila na osnovu prilagodljive produktne arhitekture (SPA2) Volvo. Nova kompanija ostaje odvojena od kompanije Volvo Cars i upravljaće sopstvene distribucijske kanale.

»Kompanija Volvo Cars je odlučna u tome da u svoju sledeću generaciju vozila uvede bezbednu, nenadziranu autonomnu vožnju na autoputevima«, rekao je izvršni direktor kompanije Volvo Cars, Håkan Samuelsson. »Ti novi ciljevi biće lakše ostvarivi zato što će nova kompanija moći u potpunosti da se posveti tom razvoju.«

»Nova kompanija razvijaće programsku opremu za bezbednu i naprednu autonomnu vožnju«, rekao je Dennis Nobelius, izvršni direktor kompanije Zenuity. »Smatramo da će ubuduće broj globalnih platformi za računarsku programsku opremu za autonomnu vožnju biti ograničen. I jednu od takvih platformi nameravamo da razvijemo.«

Predviđeno je da će nova kompanija pokrenuti svoje poslovanje najkasnije u trećem kvartalu 2020. godine.

PR SAOPŠTENJE

Izvor: www.blog.garaza.rs

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime