Naslovna ECO2 Mercedes Vision EQXX oborio sopstveni rekord

Mercedes Vision EQXX oborio sopstveni rekord

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mercedes Vision EQXX je uspeo da prevali 1.202 kilometra s jednim punjenjem baterija, tokom „dalekometne“ vožnje od Štutgarta do staze Silverston u Engleskoj.

Na ovaj način je potučen prethodni rekord koji je iznosio 1.007 kilometara, na putu od Zindelfingena u Nemačkoj do Kasisa u Francuskoj.

Dvodnevno putovanje, u okviru kojeg se na vožnju odnosilo 14 sati i 30 minuta, obavljeno je u uslovima realnog saobraćaja, tako da je deo vožen na autobanu koji je zatvoren, pa kroz gužvu na prilazu Londonu. Klima uređaj je radio preko osam časova, a ekipa je napravila pauzu u sedištu Mercedes-Benz F1 tima u Brekliju.

Na Silverstonu, vozač iz Formule E, Nik de Vris, vozio je štutgartski elektromobil 11 krugova, dostigavši maksimalnu brzinu vozila od 140 km/h. „Struje“ je konačno nestalo u „pit lejnu“. Budući da je de Vris vozio EQXX nekih 65 kilometara na stazi, realno je za pretpostaviti da je ovaj automobil mogao da pređe još veći broj kilometara da je vožen umerenim tempom.

Dakle, tokom ovog putovanja, EQXX je trošio 8,3 kWh na 100 kilometara. Prosečna brzina je iznosila 83 km/h. Prilikom prošle vožnje, potrošnja je iznosila 8,7 kWh na 100 kilometara.

Nakon vožnje na Silverstonu i punjenja baterija, EQXX se uputio ka Festivalu brzine u Gudvudu, gde je odradio brdsko-brzinsku deonicu.

Mercedes nije obeodanio kapacitet baterije svog pulena, sem što je spomenuo da iznosi ispod 100 kWh. Dotični paket ima 50 odsto manju zapreminu i 30 odsto manju masu u odnosu na onaj u EQS. Elektromotor isporučuje 245 ks, a da bi se maksimizovao domet, tu je i solarni panel na krovu, koji napaja elemente kao što su HVAC sistem i info-zabava. Ukupna masa automobila iznosi 1.755 kilograma.

Auto Moto Show

Izvor: Mercedes-Benz

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime