Naslovna ECO2 Hyundai Ioniq 6 – poznat finalni dizajn

Hyundai Ioniq 6 – poznat finalni dizajn

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Konačno je skinut veo s Hyundai Ioniqa 6, tako da imamo uvid kako u njegovu spoljašnjost, tako i enterijer.

Za sada, korejska kompanija akcenat stavlja na dizajn nove električne limuzine, dok ćemo se s tehničkim detaljima upoznati 14. jula.

Hyundaijevi „tizeri“ su etiketirali Ioniq 6 kao elegantan aerodinamičan elektromobil, i kompanija tu nije ništa lagala. Karoserija je blago zasvođena, a jasno možemo da vidimo povezanost s Prophecy konceptom na planu dizajna. Trenutno nismo upoznati s detaljima vezanim za koeficijent otpora vazduha, da bismo uvideli do koje mere je ovo vozilo zaista aerodinamično.

Prednji deo je čistog, minimalističkog stajlinga. Donji deo anfasa uključuje vertikalne elemente na obe strane. Hauba je uglađenih formi a primetna je uzdižuća sekcija koja vodi od farova do A stubova.

Preko bokova, duž vrata, takođe se pruža zasvođena linija koja dodatno naglašava liniju krova. Suptilno je izvajana i donja sekcija vrata, a vozilo na fotografijama ima bočne kamere umesto konvencionalnih retrovizora. Kada je o točkovima reč, naplatke odlikuje složen, asimetričan obrazac paoka.

Ioniq 6 poseduje zadnji deo sportskog izgleda. Tu je spojler koji se pruža iz baze zadnjeg stakla, dok se ispod njega nalazi još jedan u vidu „pačjeg repa“, koji je inkorporiran u formu zadnjeg dela. Zadnja signalna grupa pune širine poseduje četvrtaste, „pikselaste“ elekmente koji pružaju retro-futuristički „šmek“. Na donjem delu se nalazi par vertikalnih elemenata s crvenim i belim „mačjim očima“.

Hyundai takođe nije pružio bilo kakve tehničke detalje vezane za enterijer, ali možemo dosta toga da saznamo iz slika. Odvojeni ekrani digitalnog klastera instrumentacije i info-zabavnog sistema dele isti okvir. Na spoljnim ivicama armaturne table, zakrivljenim prema vozaču, nalaze se displeji „retrovizora“. Na donjem panelu se nalazi čitav niz kapacitivnih komandi za upravljanje HVAC sistemom.

Volan je s dva paoka i takođe kapacitivnim „dugmićima“ s obe strane. Četiri četvrtasta svetla se nalaze u centru volana, a za sada ne znamo da li su čisto dekorativne prirode ili imaju neku funkciju.

Na fotografijama kabine možemo da vidimo ljubičasto ambijentalno osvetljenje i plavu iluminaciju koja dolazi iz donje sekcije panela vrata. Nije poznato da li nijanse mogu da se menjaju po ukusu vozača, budući da se ove koje možemo da vidimo neće svideti svakom.

Ioniq 6 počiva na E-GMP platformi, koja čini osnovu i za Ioniq 5 i Kiju EV6. Nova limuzina bi trebalo da poseduje bateriju od 77,4 kWh. S dva elektromotora, očekujemo izlaznu snagu od oko 300 konja. Sasvim je moguće da će Hyundai lansirati i verziju s jednim motorom, kao i visokoperformantnu opciju.

Auto Moto Show

Izvor: Hyundai

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime