Naslovna ECO2 Hyundai u planu ima mali električni hečbek

Hyundai u planu ima mali električni hečbek

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Hyundai Motors planira lansiranje priuštivog električnog hečbeka, ali nameće se pitanje da li će se to desiti pre ili kasnije?

Na događaju u Pragu, šef Hyundaijevog marketinga za Evropu, Andreas-Kristof Hofman, rekao je da korejski proizvođač već sada radi na električnom nasledniku i10.

Ipak, proćiće izvesno vreme pre nego što bude spreman za proizvodnju, a za početak će biti dostupan u Evropi.

Ključni izazov kada je reč o proizvodnji vozila dotične veličine je cena. Aktuelni i10, koji pripada A segmentu, predstavljen je na Starom kontinentu 2020., a prodaje se za 11.415 evra (u Nemačkoj). Generalno je prihvaćeno da mali gradski električni automobil treba da košta ispod 20.000 evra. Hofman je za ANE potvrdio da Hyundai cilja upravo taj cenovni razred.

„Svako u ovoj industriji zna da je targetirana cena za ovakav tip vozila 20.000 evra“, rekao je on.

Međutim, proći će izvesno vreme pre nego što električni automobili iz B segmenta postanu uobičajeni na nekim drugim tržištima.

Dok je Hyundai posvećen uvođenju 11 dodatnih električnih modela u Evropi do 2030., Hofman kaže da tehnički izazovi elektrifikovanja malih automobila podrazumevaju da oni nisu prioritet.

Mada mnogi vozači čekaju na priuštivija električna vozila, marže su tu mnogo niže u poređenju s većim, skupljim automobilima. Na brojnim tržištima, posebno nekim od razvijenijih, gde vozači prelaze veliki broj kilometara, mali automobili se ne prodaju posebno dobro. To nije slučaj s evropskim regionom, tako da ne čudi što će Hyundai inicijalno lansirati svog električnog mališana upravo tu.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime