Naslovna INFO Audi R8 Coupe V10 GT RWD u čast poslednjeg pozdrava ikone iz...

Audi R8 Coupe V10 GT RWD u čast poslednjeg pozdrava ikone iz Ingolštata

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Audi je vratio R8 GT za 2023. modelnu godinu u formi limitirane edicije, koja će „otpevati labudovu pesmu“ V10 ikoni.

Nazvan Audi R8 Coupe V10 GT RWD, biće dostupan u 333 kopije širom sveta, a svaka će moći da se pohvali brojnim poboljšanjima u poređenju s regularnim varijantama.

Motor je naravno 5,2-litarski, atmosferski V10 sa 610 ks i 560 Nm. Kompletna snaga se distribuira na zadnje točkove putem modifikovanog sedmostepenog automatika s dvostrukom spojnicom, koji obećava brže promene stepena prenosa. Sprint iz stanja mirovanja do 100 km/h Audijev superautomobil obavlja za 3,4 sekunde, četiri desetinke brže od regularnog RWD modela. Do 200 km/h pristiže za 10,1 sekundu, dok maksimalna brzina iznosi 320 km/h.

Pored više „vatre“, novi R8 GT odlikuje i Torque Rear režim, što znači da proklizavanje na zadnjoj osovini kontroliše sistem kontrole prijanjanja, kao deo ESC-a. Po proizvođaču iz Ingolštata, može se podešavati putem dugmića a volanu, a nudi sedam nivoa podrške, s tim što nivo 1 dozvoljava neznatno proklizavanje a nivo 7 čitavo obilje. Da bi se podesila unapred određena snaga koja se šalje na zadnje točkove, senzori nadgledaju poziciju papučice gasa, ugao zaokreta volana, odabran stepen prenosa i brzinu okretanja točkova.

Mase 1.570 kilograma, ova verzija Audijevog pulena sa središnje pozicioniranim motorom je 20 kilograma lakša od R8 Coupe V10 Performance RWD modela. Ušteda na planu mase može da se zahvali karbon-keramičkim kočnicama, sportskom ogibljenju sa stabilizatorima od CFRP-a (ugljeničnim vlaknima ojačana plastika), sponama od crvenog eloksiranog aluminijuma, naplacima od 20 cola i kadicama unutar kabinskog prostora.

Tu je i sportski aero paket s prednjim spojlerom, posebnim bočnim pragovima, difuzorom i zadnjim krilom s takozvanim „guščji vrat“ ogibljenjem. Svi logoi unutar kabine su u crnom finišu, uključujući „R8 GT“ amblem pozadi. Unutra, R8 GT RWD kombinuje crnu i crvenu boju, otkrivajući naziv u istom koloritu na sedištima i patosnicama. Fabrički broj se nalazi na specijalnoj pločici na centralnoj konzoli, pored birača menjača, što zaokružuje dorade.

Auto Moto Show 

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime