Naslovna ECO2 Renault 4 na putu za Pariz

Renault 4 na putu za Pariz

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Uskrsnuvši Renault 5 u formi električnog hečbeka, francuska kompanija je pažnju preusmerila na novu verziju još jedne ikone – Renault 4.

Kao što znamo, proizvodnja ovog popularnog modela je završena početkom devedesetih godina.

Novajlija će premijeru imati na Salonu automobila u Parizu 17. oktobra u 9h po srednjoevropskom vremenu. Koncept se opisuje kao „novi pristup ka međunarodno čuvenom i priznatom Renaultu 4“.

Po pitanju fronta, studija ostaje verna pretku, mada je očigledan moderna orijentacija, a ne treba zaboraviti da je za stajling zadužen tim pod dirigentskom palicom potpredsednika Renaultovog odeljenja za dizajn, Žila Vidala. U kompaniji kažu da će „izložbeni automobil imati odjek kod mlađih generacija, slaveći 25 godina 4L Trophy humanitarnog relija“.

Dva dostupna „tizera“ prate oficijelnu najavu i vesnici su dizajna koncepta koji pristiže u krosover formi. Kada se svetlost malo pojača, ukazuje se anfas inspirisan klasičnim modelom, mišićavi lukovi točkova, krovna kutija, kao i crni plastični elementi u nižim sekcijama karoserije. Linija krova je neznatno zakrivljena prema nazad, tako da nema deficita po pitanju kabinskog prostora za putnike pozadi. Takođe, čini se da je Renault umesto tradicionalnih retrovizora odabrao da instalira kamere.

Budući da je „četvorka“ vezana za „peticu“, ne bismo bili iznenađeni da neke stvari budu zajedničke s R5 Turbo 3E. Potonji, koji je nedavno predstavljen, poseduje garnituru elektromotora postavljenih pozadi, koji zajedničkim snagama isporučuju 380 konja (280 kW) i 700 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Motore napaja baterija od 42 kWh, smeštena u pod automobila. Novi R5 do „stotke“ ubrzava za samo 3,5 sekundi, a maksimalno može da pojuri do 200 km/h.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime