Naslovna ECO2 Novi VW ID.3 spreman za stupanje na tržište

Novi VW ID.3 spreman za stupanje na tržište

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club
The new ID.3 comes in spring with a sharpened exterior design.

Volkswagen će skinuti veo s novog ID.3 narednog proleća.

Druga generacija nemačkog elektromobila će označiti novo poglavlje ID. porodice, koja je na scenu stupila krajnje uspešno, s pola miliona plasiranih modela, baziranih na MEB arhitekturi.

Kao što je poznato, ID.3 se proizvodi u fabrikama u Cvikauu i Drezdenu, ali će proizvodna mreža biti proširena sledeće godine i uključiti glavni Volkswagenov pogon u Volfsburgu, iz razloga da se zadovolji potražnja.

Novi ID.3 će biti opremljen poslednjom generacijom softvera, koja unapređuje performanse sistema i omogućava ažuriranje putem „etra“. Pored toga, paket standardne opreme će biti bogatiji, jer uključuje displej dijagonale 12 inča (30,5 centimetara), uklonjivi pod prtljažnika i centralnu konzolu s dva držača za čaše.

Funkcije poput Plug & Charge i inteligentnog Electric Vehicle Route Planner sistema, olakšavaju dopunjavanje baterije. VW koristi novu generaciju potpuno integrisanog sistema asistencije u ID.3, gde se ističu opcionali kao što su Travel Assist sa Swarm Data i Park Assist Plus s funkcijom memorije.

Kupci u Nemačkoj mogu naručiti unaped konfigurisane Life, Business, Style, Max i Tour modele od 1. decembra. Startna cena ID.3 Life iznosi 43.995 evra (uključujući PDV i pre uračunavanja ekološkog bonusa, tamo gde se primenjuje). Zbog velikog obima porudžbina, kupci koji svoje ljubimce naruče sada, trebalo bi da ih dobijaju počev od četvrtog kvartala 2023.

Zbog aktuelne situacije s dobavljačima vezano za poluprovodnike i kašnjenja u isporukama, Volkswagen procenjuje da ID.3 Pro modeli Life, Business, Style, Max i ID.3 Pro S model Tour, neće biti isporučivani pre četvrtog tromesečja 2023.

Auto Moto Show

Izvor: Volkswagen

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime