Naslovna INFO Alfa Romeo Giulia SWB Zagato: dodatni detalji pred premijeru (VIDEO)

Alfa Romeo Giulia SWB Zagato: dodatni detalji pred premijeru (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Zagato je na svom Instagram profilu otkrio par tajni vezanih za buduću Alfu Romeo, koja će biti lansirana u ograničenom broju primeraka.

Ubrzo nakon najave Alfa Romeo Giulije SWB Zagato, italijanski proizvođač je objavio seriju „tizera“ specijalnog modela koji će biti dostupan u limitiranoj seriji, potvrđujući prethodne glasine o V6 pogonu, uz predstavljanje nekih dodatnih dizajnerskih detalja.

„Tizeri“, postavljeni na oficijelnu Instagram stranicu Zagata, ukazuju na potpuno redizajniranu karoseriju koja nema ništa zajedničko s nedavno osveženom Giulijom. Agresivni anfas novog sportskog modela krase LED farovi, koji podsećaju na Pininfarinin Alfa Romeo 2uettottanta koncept iz 2010., s grafikom sličnom onoj koju pronalazimo kod Tonalea. Takođe možemo da vidimo skulpturalan odbojnik s velikim usisnim otvorima, spliter od ugljeničnih vlakana i tradicionalnu „scudetto“ masku hladnjaka s Alfinim logoom na šablonu u vidu pčelinjeg saća.

 

Na prednjim krilima Alfa Romeo Giulije SWB Zagato uočavamo bočne „škrge“, slične onima na 8C Competizionea, s trougaonim „Quadrifoglio“ bedžom iznad i Zagato amblemom ispod. Kao što je slučaj s većinom Zagatovih kreacija, hauba ima integrisane ventilacione otvore.

Zagonetni prikaz enterijera prikazuje dve kadice od ugljeničnih vlakana i zaštitni kavez, što jasno sugeriše da se radi o postavci s dvoje vrata. Takođe treba reći da SWB zapravo označava „kratko međuosovinsko rastojanje“.

Prethodni tizer je potvrdio prisustvo takozvanog „Kamm rep“ dizajna zadnjeg dela, sličnog rešenju koje pronalazimo kod Alfe Romeo TZ3 Stradale iz 2011., bazirane na Dodge Viperu. Ne bismo bili iznenađeni da na novom modelu videmo i druge karakteristike Zagatovih kreacija, kao što je krov s dvostrukim ispupčenjima.

Zelena nijansa karoserije je slična „Montreal“ zelenoj, koja krasi još jedan model limitirane serije – Giuliju GTAm, dok su naplaci velikog prečnika očigledno posebno dizajnirani za Zagato verziju.

Po informacijama kojima raspolažemo, Alfa Romeo Giulia SWB Zagato će počivati na Giorgio arhitekturi, na kojoj su trenutno zasnovani Alfa Romeo Giulia i Stelvio, kao i Maserati Grecale. Kolaju glasine o konvencionalnim i električnim pogonskim varijantama, mada „tizer“ prikaz otvorene haube jasno ukazuje da se radi o 2,9-litarskom V6 biturbo benzinskom motoru. U Giuliji GTAm ovaj agregat isporučuje 540 ks (397 kW), mada će po svemu sudeći za potrebe Zagatovog derivati proizvoditi još više „vatre“.

Sudeći po novim „tizerima“, skidanje vela s Alfa Romeo Giulije SWB Zagato samo što nije, s lansiranjem na tržište koje se očekuje u proleće 2023. Ovaj sportski model će po svemu sudeći biti dostupan u ograničenom broju primeraka, s prilično „paprenom“ cenovnom etiketom, u skladu s pedigreom i nasleđem Alfe i Zagata.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime