Naslovna ECO2 Naredna generacija VW Golfa i Golfa GTI će biti čisto električna

Naredna generacija VW Golfa i Golfa GTI će biti čisto električna

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Volkswagen Golf, kao i njegov GTI derivat, po svemu sudeći će ući u devetu generaciju, ali će biti u potpunosti elektrifikovani, što je u skladu s planom nemačke marke da zadrži ove kultne oznake.

GTI trim bi mogao da postane deo ID EV ponude, dok će se osma generacija Golfa „penzionisati“ 2028. Treba imati u vidu da ID.3 nije naslednik Golfa.

Šef Volkswagena, Tomas Šefer, izjavio je da popularna „GTI“ oznaka neće otići u prošlost, već bi umesto toga dotični model mogao da bude deo ID porodice, prateći primer standardnog primerka. Aktuelna, osma generacija Golfa će biti „penzionisana“ negde 2027/2028. godine.

Šefer je takođe rekao da će ID nomenklatura ostati na snazi, jer ju je publika do sada dobro upoznala, a i povezuje je s električnim Volkswagenima. Međutim, ono što je možda još važnije je što je nazivi „Golf“ i „GTI“ nastaviti da budu prisutni i u električnoj eri.

„Ostvarena je konekcija između VW-a i ID-a, tako da nema potrebe za ukidanjem. Imamo i kultne nazive, „Golf“ i „GTI“, i bilo bi suludo da ih ukinemo i prepustimo prošlosti. Držaćemo se ID logike, ali kultni modeli će nastaviti da nose poznata imena.“

Njegovi komentari se odnose na pitanje koje se već izvesno vreme nameće u Volkswagenu: da li ima prostora i za Golf i za ID.3 u budućoj liniji električnih vozila i da li će se spojiti u jedan model? Golf bi trebalo da se pozicionira između ID.2 i ID.3 u budućnosti.

Šefer je takođe sugerisao da je vrlo verovatno da „GTX“ bedž, koji je korišćen za performantne ID verzije s pogonom na sve točkove, ne bude prisutan u dugoročnom smislu, dok bi se „GTI“ i „R“ ponovo nametnuli kao dominantne oznake performantnih modela u VW-ovoj gami.

Na konto „GTI“-a, Šefer je dodao: „GTI je zajedno s Golfom legendaran, tako da ćemo nastaviti s njim. Potrebna nam je suština na planu performansi. Radimo na takvom modelu, koji će biti s električnim pogonom i ’GTI’ oznakom.“

Šef Volkswagena je takođe rekao da će „R“ ostati rezervisan za performantne modele s pogonom na sve točkove, koji će ujedno biti perjanice svojih proizvodnih linija. Ovo je jasna sugestija da će „GTI“ biti iskorišćen za „naoštrene“ elektromobile s pogonom na dva točka.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime