Naslovna ECO2 Peugeot će lansirati pet električnih modela u naredne dve godine

Peugeot će lansirati pet električnih modela u naredne dve godine

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Peugeot je najavio da će novi E-Lion Project diktirati napredak procesa elektrifikacije ove francuske marke.

Kompanija planira da lansira pet novih elektromobila u naredne dve godine, od kojih smo neke već videli, kao i da uvede novi 48-voltni sistem u svoja vozila.

Peugeot u 2023. ulazi s isporučivanjem nove blago hibridne tehnologije, koja će svoje mesto pronaći u nekoliko modela ove godine. Ovaj hibridni sistem odlikuje nova generacija PureTech benzinskih motora sa 100 odnosno 136 ks, koji su upareni sa sedmostepenom, elektrifikovanom menjačkom kutijom s dvostrukom spojnicom, koja ima inkorporirani elektromotor od 21 kW (28 ks).

Po kompaniji, SUV C segmenta opremljen 48-voltnim sistemom, biće sposoban da 50 odsto vremena funkcioniše u električnom režimu. Dotična tehnologija će biti dostupna u modelima 208, 2008, 308, 3008, 5008 i 408 tokom 2023. U naredne dve godine, pet novih elektromobila će se pridružiti novim hibridima. Naime, Peugeot planira da lansira E-308, E-308 SW, E-408, E-3008 i E-5008. Dva elektromobila, E-308 i E-308 SW, posedovaće novi elektromotor koji isporučuje 115 kW (156 ks), uz maksimalnu autonomiju od preko 400 kilometara (po WLTP-u). Ova dva modela su debitovala prošlog septembra, a s prodajom će krenuti tokom ove godine.

Bez obzira na brojne elektrifikovane modele koji će se uskoro pojaviti, Peugeot ima još toga u planu. U drugoj polovine godine, kompanija će predstaviti E-3008, novi SUV koji će raspolagati dometom do 700 kilometara. Biće dostupan uz tri električna pogonska sklopa, uključujući dvomotornu postavku, tako da će bitii prvi model na Stellantisovoj STLA Medium platformi. Peugeot kaže da će E-5008 debitovati „ubrzo nakon toga“, što pod velom misterije ostavlja jedino premijeru E-408.

Peugeot ne taktizira u vezi s elektrifikacijom, budući da planira da elektrifikuje svaki model u toku ove godine, s tim što je plan da do 2025. svaki poseduje čisto električnu verziju. Cilj kompanije je da u Evropi do 2030. prodaje isključivo čisto električna vozila. To je ambiciozan plan koji podrazumeva fokus na efikasnosti, ekološkoj podobnosti, korisničkom iskustvu i naravno električnim automobilima. Ofanziva baterijski električnih vozila će proizvođačima automobila omogućiti nove mogućnosti u okviru dizajniranja, opreme i dugovečnosti vozila, a Peugeot se sprema da prihvati te izazove.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime