Naslovna AKTUELNO Svetska premijera Volkswagena ID.7 (VIDEO)

Svetska premijera Volkswagena ID.7 (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Bilo je to u martu 2018. kada je Volkswagen obavestio javnost o svojim ambicijama vezanim za lansiranje velike električne limuzine.

Kao prethodnica je predstavljen ID. Vizzion koncept, a ukoliko ukoliko dešavanja „premotamo“ unapred nešto više od pet godina, uvidećemo da serijska verzija samo što nije. Danas u toku dana će biti skinut veo sa serijskog ID.7, šestog električnog modela ID serije, nakon što su lansirani primerci od ID.3 do ID.6, uz naravno ID. Buzz. Pored toga, treba istaći da je u planu i ID.8 koji će biti veličine VW Atlasa.

Počivajući na istoj MEB platformi kao i ostali ID modeli, ID.7 koji su neke redakcije u svetu već testirale u prototip formi, poseduje pogon na zadnje točkove. Njegov elektromotor je postavljen pozadi i isporučuje 286 ks i 545 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Kapacitet paketa iznosi 82 kWh (iskoristivo 77 kWh). Uz koeficijent otpora vazduha od 0,23, ova limuzina s nultom emsijom može u realnim uslovima da prevali 482 kilometra jednim punjenjem. Naravno, oficijelne vrednosti će varirati u zavisnosti od testnog ciklusa.

Automobil je dugačak 4.960 milimetara, širok 1.860, uz međuosovinsko rastojanje od 2.967 milimetara. Kabinski prostor će moći da ugosti pet putnika i njihov prtljag, budući da prtljažnik raspolaže zapreminom od 530 litara.

Adaptivni amortizeri bi trebalo da obezbede krajnje uglađeno vožnju, dok je upravljački sistem podešen za potrebe „električne biznis klase“, kažu iz Volkswagena. Elegantna karoserija profitira se samo po pitanju efikasnosti, već i kada je reč o intruziji buke i vibracija u kabinu.

Još jedan važan detalj koji je VW podelio pred svetsku premijeru tiče se veće baterije od 91 kWh (iskoristiv kapacitet 86 kWh). Takođe znamo da će u opticaju biti četiri režima vožnje (Comfort, Sport, Eco i Individual), kao i vožnja uz pomoć jedne papučice.

Ostaje da se vidi da li će Volkswagen isporučiti i karavanski ekvivalent. U međuvremenu, BMW će lansirati i5 Touring sledeće godine, u okviru segmenta u kojem ima sve manje modela.

Strim uživo počinje u 14h.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime