Naslovna AKTUELNO BYD Seagull EV s cenom od 11.400 dolara prvog dana generisao 10.000...

BYD Seagull EV s cenom od 11.400 dolara prvog dana generisao 10.000 porudžbina

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BYD je oficijelno skinuo veo sa Seagull elektromobila iz B segmenta na Salonu automobila u Šangaju, u isto vreme započevši preptrodaju.

Mali kineski hečbek poseduje sve preduslove za veliki komercijali uspeh. Već u prvih 24 časa nakon premijere je poručen u 10.000 primeraka.

Kao deo BYD-ove Ocean serije, koja takođe uključuje Dolphin kompaktni hečbek i Seal limuzinu srednje veličine, Seagull je takođe najjeftiniji elektromobil ove kineske marke, sa startnom cenom od samo 11.400 dolara u Kini, što objašnjava tako velik broj narudžbina u kratkom roku.

Baziran na BYD-ovoj e-Platform 3.0, baš kao i Dolphin i Seal, Seagull je pogonjen prednje pozicioniranim elektromotorom od 55 kW (75 ks), s tim što kupci mogu da biraju između dva BYD Blade LFP paketa, s 30 odnosno 38 kWh, gde prvonavedeni pruža autonomiju od 305 a drugi 405 kilometara po kineskom CLTC ciklusu.

Obe baterije nude sposobnost brzog DC punjenja, tako da mogu da se dopune do 80 odsto za maksimalno 30 minuta.

Kada je reč o dimenzijama, BYD Seagull premošćuje jaz između malih gradskih automobila i klasičnog C segmenta, s dužinom od 3.780 milimetara, širinom od 1.715, odnosno visinom od 1.540 milimetara. Međuosovinsko rastojanje iznosi dva i po metra.

To znači da je 345 milimetara kraći, 55 uži i 30 milimetara niži u odnosu na BYD Dolphin.

Ovaj hečbek s petoro vrata i četiri sedišta odlikuje moderan dizajn, koji je donekle sličan Dolphinovom ali donekle dramatičniji. Seagull poseduje kućišta prednjih svetala „oštrog“ stajlinga, opciono dostupnih u LED tehnologiji, veliko vetrobransko staklo s jednim brisačem, „plutajući“ krov i zadnju LED svetlosnu traku koja podseća na rešenje kod BYD D1 monovolumena, uz sportski krovni spojler.

Što se unutrašnjosti Seagulla tiče, tu su klaster instrumentacije od pet inča i ekran info-zabavnog sistema dijagonale 12,8 inča. Sportski volan je zaravnjen na donjem delu, a treba spomenuti i platformu za induktivno punjenje mobilnih telefona i dva držača za čaše.

Dakle, BYD Seagull poseduje sve što je potrebno da bi postao najprodavaniji električni model u segmentu, ako ne i generalno. Zapravo, renomirani analitičari smatraju da bi već za šest meseci mogao da postane električni bestseler u Kini. S obzirom na veličinu kineskog tržišta, to bi moglo da podrazumeva i poziciju najbolje prodavanog elektromobila na svetu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime