Naslovna INFO Novi detalji dizajna novog Mercedes-Benza E klase pred sutrašnju premijeru

Novi detalji dizajna novog Mercedes-Benza E klase pred sutrašnju premijeru

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Pristižući par nedelja pre BMW-a serije 5 G60, Mercedes W124 E klase možemo da vidimo u oficijelnim tizerima.

Već smo se upoznali s novim ali prilično poznatim enterijerom, a sada imamo prilike da vidimo neke detalje spoljašnjosti štutgartske drumske krstarice. Nemačka premijum marka će očigledno ići na sigurno što se tiče promene dizajna, tako da bi neko mogao da pomisli da se radi o restilizaciji.

Ovaj pristup je na neki način tradicionalan kod Mercedesa, koji dotičnu filozofiju primenjuje prilično uspešno, tako da ni nova E klasa ne predstavlja izuzetak. To naravno ne znači da će popularni model s trokrakom zvezdom biti „demode“ čim bude izašao na tržište, ali sasvim je moguće da bi neki kupci želeli malo više varijacija u okviru porodice Mercedesovih limuzina. Primerak koji pred nama počiva na AMG crnim naplacima i ima brojne trokrake zvezdice na lažnim usisnim otvorima na prednjem odbojniku.

Špijunski video koji je na globalnu mrežu pristigao prošle nedelje, ostavlja malo toga mašti na volju, budući da su prototipovi minimalno kamuflirani. Imaju uglađeniji bočni profil zahvaljujući ručkama vrata koje se uvlače u karoseriju, preuzimajući na taj način rešenje iz prestižnije S klase. Za očekivati je da novajlija bude nešto veći od odlazećeg W213, uz duže međuosovinsko rastojanje, kao i da će kinesko tržište dobiti LWB E model, zadužen da popuni prazninu između E i S klase.

Većina promena će se odigrati unutar kabinskog prostora, jer će E klasa biti sledeći model u nizu koji će se odreći većine fizičkih dugmića zahvaljujući instalaciji MBUX Superscreeena, reflektujući u velikoj meri enterijer EQE-a s tri ekrana na armaturnoj tabli. Novi detalj koji je potvrđen je selfi kamera, koja se može koristiti za video konferencije.

Nakon premijere koja će se održati sutra, revidirana E klasa bi u prodaju trebalo da krene u drugoj polovini godine. AMG verzije su već primećene kako se testiraju u obe karoserijske varijante, limuzinskoj i karavanskoj, ali verovatno neće pristići pre isteka ove godine.

Neće biti E klase u kupe i kabriolet verzijama, budući da su ih zamenili modeli s CLE oznakom, koji će takođe biti zamena za C klasu kupe i kabriolet. AMG CLE derivati su takođe u pripremi.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime