Naslovna INFO VESTI Kineskom elektromobilu ispala baterija tokom vožnje (VIDEO)

Kineskom elektromobilu ispala baterija tokom vožnje (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

U redu, automobil je konstruisan s mogućnošću zamene baterija na umu, ali ostavljanje iste na putu verovatno nije bilo deo „plana“.

Kineski elektromobil pod imenom Cao Cao 60, snimljen je na putu u Čengduu, provinciji Sečuan, nakon što je tokom vožnje izgubio visokonaponsku bateriju, izvestila je publikacija CarNewsChina.

U kratkom videu možemo da vidimo električni automobil zaustavljen 20 metara nakon gubitka glavnog izvora napajanja.

Nije bilo požara niti oštećenja bilo kakve vrste a čitava priča sadrži izvesnu dozu ironije, jer je Cao Cao 60, koji je debitovao u martu, kreacija kineskog giganta Geely (u svom vlasništvu ima Volvo i Polestar između ostalih), koji je tvrdio da baterija može u potpunosti da se zameni za 60 sekundi.

Međutim, u ovom slučaju je „demontiranje“ baterije trajalo samo nekoliko sekundi.

Pored toga, Geelyjev slogan u vezi s baterijskim poslovanjem je „razdvajanje vozila i elektrike“, koji se potpuno „uklapa“ u ovaj slučaj. Međutim, treba istaći da ovaj izolovani incident ne znači da su vozilo ili proces zamene baterija kompromitovani. Svi proizvođači automobila su znali da prave greške u prošlosti, koje bi docnije bivale ispravljene. Setimo se samo Tesla Modela Y kojem se volan odvojio nedelju dana nakon što je isporučen vlasniku. Američki proizvođač je zamenio čoveku vozilo novim, mada je naglasio da je to „gest dobre volje“.

Cao Cao 60 je debitovao 30. marta kao prvo vozilo Cao Cao Auta, ciljajući vozače koji za život zarađuju radeći za Cao Cao Mobility, Geelyjev ogranak za poslovanje u oblasti prevoza po pozivu. CarNewsChina izveštava da dotični elektromobil košta 119.800 juana, što je oko 16.000 evra, ali je rezervisan za flotne kupce koji se bave prevozom po pozivu, što znači da se ne može priuštiti kao lično sredstvo prevoza.

Cao Cao 60 proizvodi Ruilan Auto, koji je još jedan od brendova pod Geelyjevim krovom, a po kineskom testnom ciklusu može da prevali 415 kilometara. Naravno, poseduje zamenjivu bateriju.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime