Naslovna AKTUELNO Ažurirani VW T-Cross odbacuje dizel motore

Ažurirani VW T-Cross odbacuje dizel motore

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

S nekoliko unapređenja, Volkswagen T-Cross krosover B segmenta zvanično je ušao u svoje prvo ažuriranje.

Nemački proizvođač nije želeo da nam odmah otkrije sve, tako da ćemo se s nekim detaljima upoznavati kako se budemo bližili početku 2024., kada će novajlija biti lansiran.

Volkswagen je popravio stajling, dodao nešto više opreme u okviru standardne liste, uveo novu tehologiju i unapredio kvalitet enterijera. Prve porudžbine će biti primljene u četvrtom tromesečju 2023., što znači da to može biti od početka oktobra do kraja decembra.

Ono što je primetno je da je osvetljenje u potpunosti u LED tehnologiji, kako napred tako i pozadi. Novi mali krosover premijerno dobija Volkswagenove IQ.LIGHT LED matrične farove.

Tu su i tri nove nijanse karoserije: „grejpfrut“ žuta, svetlo plava metalik i „kraljevsko“ crvena metalik.

Značajne promene su predviđene i za unutrašnjost vozila, s tim što je Digital Cockpit sada u okviru standardne opreme, uz multifunkcionalnu kameru, DRSD (dinamički displej saobraćajnih znakova) i „plutajući“ ekran info-zabavnog sistema. Ulazni model poseduje osmoinčnu jedinicu osetljivu na dodir, dok će više pozicionirani primerci raspolagati 9,2-inčnim glavnim ekranom.

Nevezano za nivo opreme (kojih ima četiri), instrumentacija je digitalna. Tri prestižnije opcije pored standarne postavke će biti dostupne: Life, Style i R-Line. Važne vesti su da će se T-Cross odreći dva dizel motora koji su trenutno u ponudi, zadržavajući TSI benzince.

Za sada, VW nije obelodanio specifikacije pogonskih sklopova, rekavši da će „novi T-Cross modeli biti pogonjeni poznatim, efikasnim TSI motorima iz Volkswagenove ponude“. Ako se nemačka marka bude držala aktuelne motorizacije, naredna generacija T-Crossa će imati četiri benzinska motora u ponudi: tri jednolitraša i perjanicu u vidu 1,5-litarske jedinice.

Što se moćnijih opcija tiče, o tome ćemo saznati više kada ekipa iz Volfsburga bude obelodanila specifikacije i cene. U međuvremenu, nemački proizvođač se hvali u vezi s poboljšanjima napravljenim unutar kabinskog prostora T-Crossa. Armaturna tabla i prednja vrata presvučena su mekim, visokokvalitetnim materijalima, s tim što Style i R-Line dobijaju prestižnije panele vrata.

Manuelni klima uređaj je standardan, dok je Air Care Climatronic sa slajderima s pozadinskim osvetljenjem opcioni. Što se prtljažnog prostora tiče, T-Cross nudi između 385 i 455 litara zapremine. Ova varijacija je omogućena kliznom zadnjom klupom, koja se može pomeriti za 14 centimetara.

Kada su nasloni zadnjih sedišta položeni, zapremina prtljažnog prostora se podiže na 1.281 litar, a kada se isto uradi sa suvozačkim sedištem, dobija se koristan prostor dugačak 2,4 metra.

U skladu s današnjim trendovima koji podrazumevaju avanture biciklima s električnom asistencijom, mali VW-ov SUV raspolaže moćnijim nosačem, koji može da ponese do 75 kilograma, što je 20 kilograma više u odnosu na aktuelni model.

Travel Assist funcija olakšava vuču prikolice, tako da T-Cross automatski ubrzava, koči ili održava zadatu brzinu u zavisnosti od uslova u saobraćaju. Mada je u velikoj meri od pomoći, Travel Assist nije sistem autonomne vožnje, tako da je nadgledanje od strane vozača neophodno u svakom momentu.

Novi T-Cross će takođe posedovati sistem asistencije za održavanje vozne trake i stani-kreni opcije. Više detalja ćemo saznati kada bude dostupan konfigurator, što se neće desiti pre finalnog kvartala ove godine. To će takođe biti signal za prve porudžbine a konkretno lansiranje će startovati u prva tri meseca 2024. Nema bilo kakve najave cenovnika za sada, mada iz Volfsburga javljaju da „uprkos brojnim unapređenjima, novi T-Cross će i dalje biti u ponudi s atraktivnom ulaznom cenom“.

Izvor: VW
Foto: Martin Meiners

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime