Naslovna AKTUELNO BYD kolo vodi u Kini

BYD kolo vodi u Kini

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ovaj trend reflektuje opadajući uticaj etabliranih stranih proizvođača u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji sveta, kao i benzinski pogonjenih automobila generalno.

BYD je povećao razliku u odnosu na VW grupaciju kao kompanija koja prodaje najveći broj automobila u Kini. To prvenstveno može da zahvali širokoj ponudi električnih modela, koji su se pokazali veoma popularnim kod lokalnih kupaca.

Nakon što je po prvi put s trona skinuo nemački gigant, BYD je ostvario prodaju od 595.300 „plug-in“ hibrida i čisto električnih vozila u prošlom tromesečju zaključno s junom, povećavši svoj tržišni udeo na 11,2 odsto, kažu podaci Kineskog centra za automobilsku tehnologiju i istraživanje. VW je ukupno prodao 544.000 vozila, od kojih su 23.433 čisto električni, što je oko četiri odsto.

Tesla, s druge strane, plasirao je 157.000 elektromobila i nalazi se na 12. mestu. Na listi prodaje čisto električnih vozila, američki proizvođač je na drugom mestu, iza BYD-a.

VW je bio najbolje prodavani automobilski brend u Kini još od 2008., otkada su dostupni podaci navedene institucije.

Ono što je indikativno je da ovaj trend reflektuje opadajući uticaj etabliranih stranih marki, kao i tradicionalno pogonjenih automobila, budući da kineski proizvođači izlaze na tržište sa sve sofisticirnijim i priuštivijim modelima.

BYD je ranije ove godine predstavio Seagull električni hečbek, s cenom od samo 73.800 juana (10.300 dolara). Radi se o gradskom modelu čija verzija s elektromotorom od 55 kW pruža autonomiju do 306 kilometara.

Globalni proizvođači poput Volkswagena i Toyote, u međuvremenu, osećaju posledice nedostatka adekvatne električne ponude.

Toyota je saopštila da je otpustila oko 1.000 radnika po ugovoru u Kini, prvenstveno iz razloga što se najveće automobilsko tržište na svetu okreće ekološki podobnim vozilima.

Njihova prodaja, što uključuje i „plug-in“ hibride i baterijski pogonjene modele, skočila je za 25 odsto u Kini tokom juna, na 736.000 jedinica, što podrazumeva gotovo dva od ukupno pet prodatih vozila u drugoj najmnogoljudnijoj zemlji sveta, sudeći po podacima Asocijacije putničkih vozila.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime