Naslovna ECO2 Baterije u čvrstom stanju: Mahle i ProLogium potpisali memorandum o razumevanju

Baterije u čvrstom stanju: Mahle i ProLogium potpisali memorandum o razumevanju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Tajvanski proizvođač baterija u čvrstom stanju, ProLogium, i nemački Mahle, potpisali su memorandum o razumevanju vezan za razvoj prvog sistema toplotnog menadžmenta, skrojenog za novu generaciju ProLogiumovih baterija.

Zajednički napori dve kompanije će doprineti lansiranju komercijalno održivih solucija na planu baterija s čvrstim elektrolitima, koje pružaju poboljšanu bezbednost, bolju energetsku gustinu i duži životni vek.

Dve strane će sarađivati na testiranju ćelija, s akcentom na toplotne karakteristike, u cilju razvoja inovativnog sistema toplotnog menadžmenta čvrstih baterija. Ovo je po prvi put da Mahle, firma koja traje čitav vek, ulazi u oblast baterija u čvrstom stanju.

Nemačka i tajvanska kompanija ući će u diskusije u vezi s konstruisanjem prototipa za „ProLogium-Mahle“ ćelijske module i baterijske pakete, nakon serije procena ProLogiumovih baterija u čvrstom stanju sa 100 odsto SiOx anodama.

Arnd Franc, predsednik upravnog odbora Mahlea i generalni direktor ove kompanije, rekao je: „Kooperacija s ProLogiumom je apsolutna pobednička kombinacija. Sa zajedničkom ekspertizom ove dve grupacije, oblikovaćemo budućnost baterijskih tehnologija sa superiornim karakteristikama.“

Efikasan termalni menadžment je ono što omogućava efikasnu elektromobilnost na prvom mestu. Grejanje i rashlađivanje u vozilima su od esencijalnog značaja kada je reč o elektrifikaciji i Mahleovom osnovnom poslovanju. Kada su u pitanju sistemi za rashlađivanje baterija, Mahleova ekspertiza u toj oblasti je prisutna preko 10 godina.

Ipak, nemački snabdevački gigant po prvi put ulazi u sektor baterija u čvrstom stanju kao značajna podrška ProLogiumovoj tehnologiji, da bi se odredili toplotni imperativi na različitim nivoima, uključujući ćelije, ćelijske module, pakete baterija i sisteme vozila. Kroz ovo ispitivanje, kompanija će izbrusiti vrhunske solucije koje se tiču termalnog menadžmenta, mimo uobičajenih parametara na planu performansi, efikasnosti i cenovne konkurentnosti. Takođe se ozbiljno u obzir uzimaju i procene po pitanju starenja, uz prepoznavanje ključne uloge koju vrednost baterije igra tokom njenog životnog veka u pokretanju usvajanja na masovnom tržištu i uspostavljanju naprednog tržišta polovnih električnih automobila. Fokusiranjem na dotične aspekte, očekuje se ubrzavanje napredovanja u oblasti baterija u čvrstom stanju, uz poboljšanje svojstava ćelija.

„Razvoj prve solucije na planu toplotnog menadžmenta, skrojene za baterije u čvrstom stanju, biće ključan korak ka komercijalizaciji“, rekao je dr Uli Kristijan Blesing, potpredsednik odeljenja za razvoj proizvoda u oblasti toplotnog menadžmenta u kompaniji Mahle.

ProLogiumove litijum-keramičke baterije u čvrstom stanju pružiće dužu voznu autonomiju, brže punjenje i bolju mogućnost recikliranja. Ova firma se bavi istraživanjem i razvojem u oblasti solucija vezanih za novu generaciju baterija, ne samo za električne automobile već i potrošačku i industrijsku primenu. Prva proizvodna linija „giga“ obima se nalazi u Taojuanu na Tajvanu, a s proizvodnjom će krenuti do kraja 2023., što će doprineti ubrzanju proširenja kapaciteta kompanije na glavnim globalnim tržištima.

Mahle je generisao prodaju od preko 12 milijardi evra tokom 2022. Ova firma ima 152 proizvodne lokacije i 12 kapitalnih istraživačkih i razvojnih centara u preko 30 zemalja.

Izvor: EcoDrive

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime