Naslovna AKTUELNO Lamborghini Lanzador EV stupa na scenu

Lamborghini Lanzador EV stupa na scenu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Šta zapravo „Lanzador“ znači? Ukoliko konsultujemo Google, pronaći ćemo da se radi o španskoj reči za „bacač“, „promoter“…

Naravno, još uvek nije reč o zvaničnom nazivu serijskog modela koji na scenu treba da stupi 2028. On bi mogao da ponese sasvim drugačiji naziv.

Prikaz koncepta se pojavio na društvenim mrežama, kao prvog čisto električnog modela marke iz Santa Agate Bolonjeze. Na prvi pogled, imamo posla s 2+2 krosoverom, inspirisanim GT formom. Karoserijski stil i postavka sedenja jasno diferenciraju Lanzador u odnosu na Urus, koji takođe postaje čisto električna 2029.

Premijeru će imati danas, s nekom vrstom svetlosnog potpisa, koji bismo pre očekivali od Porschea a ne Lamborghinija. Prednji odbojnik, hauba, krila, lukovi točkova i naplaci, u skladu su s aktuelnom gamom Lamborghinija, koja se sastoji od Urusa, Huracana i Revuelta.

Sa stanovišta spoljnog dizajna, bočni profil izgleda nekako nedovršeno, a ni B i C stubovi ne plene posebno. Naravno, to je ako bismo tražili dlaku u jajetu. Kada se pomerimo prema nazad, tu su stvari više u „hečbek“ nego sedan stilu. Drugim rečima, ovaj super GT krosover nulte emisije poseduje troje vrata. Otkriveni zadnji točkovi predstavljaju interesantan detalj, uz veliki aerodinamički difuzor u sjajno crnom finišu.

Sam automobil je u prijatnoj plavoj nijansi, podižući praktičnost na viši nivo, jer nudi istinski prtljažnik iza zadnjih sedišta. Naravno nasloni zadnjih sedišta mogu da se sklope, obezbeđujući još izdašniji prtljažni prostor. Kada je „frank“ u pitanju, on je obložen ugljeničnim vlaknima, uz mali odeljak ispunjenim prilagođenim kompletom prtljaga.

Kada detektujemo do koje mere su zadnji bočni prozori mali, uvidećemo zašto je, između ostalog“, Lamborghini odlučio da instalira stakleni umesto metalnog krova. Još jedan interesantan detalj dolazi u formi start/stop dugmeta, na kojem između START i STOP stoji ENGINE. Razlog je taj što je kompletno rešenje, ne samo dugme, verovatno preuzeto od Revuelta.

Pre nego na PPE arhitekturi za električna vozila, razvijenoj od strane Audija i Porschea, očekuje se da će serijski Lanzador prebaciti na SSP. Na Scalable Systems Platformu možemo da gledamo kao naslednicu PPE i MEB solucija.

Nedavni izveštaji u vezi sa SSP sugerišu da će VAG debitovati s ovom arhitekturom 2026. Šef Volkswagen grupacije, Oliver Blume, koji takođe stoji na kormilu Porschea, potvrdio je da će SSP podržati do 1.700 ks. Drugim rečima, najmoćnija primena ove arhitekture će posedovati tri ili četiri elektromotora, umesto uobičajena dva.

Gde se Lanzador nalazi u trenutnoj Lamborghinijevoj ponudi? Budući da se radi o čisto električnom vozilu, možemo se složiti da je model za sebe. S druge strane, ne bi bilo nekorektno smatrati Lanzador mostom koji spaja superautomobile i praktičniji Urus.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime