Naslovna INFO Porsche Taycan ubedljiv pri izbegavanju iznenadne prepreke na putu (VIDEO)

Porsche Taycan ubedljiv pri izbegavanju iznenadne prepreke na putu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Porsche Taycan je prilično masivan automobil, ali ne deluje tako za volanom u slučaju pojavljivanja iznenadne prepreke na putu.

U novom videu u režiji km77.com, elektromobil iz Cufenhauzena je demonstrirao svoje sposobnosti u testu „severnog jelena“, kao i slalomu.

Porsche Taycan GTS je pozicioniran između modela 4S i Turbo. Poseduje dvomotorni pogon s 517 ks i 850 Nm. U kratkim naletima može da raspolaže s 598 konja u kombinaciji s aktiviranjem „launch control“ sistema, kada do „stotke“ može da ubrza za samo 3,5 sekundi.

Taycan je najpre ispitan u slalomu, gde se pokazao sasvim dobro, prolazeći čunjeve sigurno i zadržavajući stabilnost. Kompletirao je trasu za 21,5 sekundi, nadmašivši imena kao što su Alpine A110 S (21,6 sekundi), Smart #1 Brabus (22,5 sekundi), Polestar 2 (22,8 sekundi) i Audi RS3 Sportback.

Porsche je takođe blistao i u testu izbegavanja prepreke na putu, ostvarivši pri prvom pokušaju maksimalnu brzinu od 76 km/h, bez rušenja čunjeva. Pri najboljem uspešnom pokušaju, postignuta je brzina od 78 km/h. Preko ovoga, Taycan nije uspeo da prođe vežbu bez kontakta s čunjevima, rušivši ih pri brzinama od 80 i 83 km/h, ali i dalje zadržvajući dobru upravljivost.

GTS je na ovaj način bio u ravni s Taycanom Turbo S, takođe nadmašivši Cross Turismo, koji je ispit uspešno prošao pri maksimalnih 74 km/h. Testni automobil je bio opremljen Pirelli P Zero pneumaticima o 21 inča, dimenzija 265/35 ZR21 napred i 305/30 ZR21 pozadi.

Svi mi se nadamo da nećemo doći u situaciju da moramo da izbegavamo iznenadnu prepreku na putu, ali to se dešava. Razumevanje na koji način se automobil ponaša pri takvim manevrima može u ogromnoj meri da utiče na ishod. Test „severnog jelena“ ne služi za to da dovede vozila do njihovog limita, već da ispita njihove mogućnosti u realnim uslovima, kada svaka sekunda može da napravi razliku.

Automobili povišene tačke težišta, poput krosovera i SUV-a, imaju tendenciju da lošije prolaze na ovom ispitu. Zbog njihove visine, teže ih je zadržati stabilnim pri brzim manevrima. S druge strane, elektromobili uživaju u prednosti u vidu niske tačke težišta, što u velikoj meri kompenzuje njihovu veliku masu, poboljšavajući u isto vreme upravljivost.

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime