Naslovna INFO VESTI Mazda CX-60 odlična na testu izbegavanja prepreke na putu (VIDEO)

Mazda CX-60 odlična na testu izbegavanja prepreke na putu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Lansirana pre nešto više od godinu dana, Mazda CX-60 je prvi model japanske marke iz nove ere sa zadnjim pogonom.

Baziran na novoj arhitekturi i u ponudi s novim motorima, uključujući i šestocilindarski dizel, ovaj porodični SUV je jedan od Mazdinih aduta na evropskom tržištu.

Da podsetimo, naši utisci s testa ovog modela, prilično su pozitivni.

Sada je CX-60 pristigao u ruke španske publikacije km77.com, poznate po tome što automobile stavlja pred izazov u vidu manevra izbegavanja prepreke na putu. Testirana verzija ispod haube poseduje redni, šestocilindrarski turbodizel, radne zapremine 3,3 litra, koji isporučuje 254 ks. Agregat je standardno uparen s osmostepenim automatskim menjačem i pogonom na sve točkove. S ovom postavkom, Mazda ima nameru da se upusti u bitku s nemačkom „premijum trojkom“ u segmentu krosovera srednje veličine, preciznije s Audijem Q5, Mercedes-Benzom GLC i BMW-om X3.

Primerak koji se našao na ispitu opremljen je naplacima od 20 cola, obuvenim u Toyo Proxes Sport pneumatike dimenzija 235/50. Zapravo, ovo je jedina dostupna dimenzija točkova za najviši, Takumi pakete opreme. Na određenim tržištima (poput španskog), ulazni model dolazi s jedinicama od 18 cola. Na kraju, što se predstavljanja CX-60 tiče, dostupan je i u „plug-in“ hibridnoj varijanti (koju smo testirali) i s 3,0-litarskim benzincem.

Što se samog testa „severnog jelena“ tiče, španski tim je uspeo da prođe ispit pri referentnoj brzini od 77 km/h, što je zaista impresivan rezultat za ovako veliko i teško vozilo. Međutim, test vozač je istakao da CX-60 nije posebno agilan (što je bio i naš utisak), što ne treba da čudi s obzirom na dimenzije i visoku tačku težišta.

Ipak, sa 77 km/h, Mazda CX-60 je prošla ispit bolje od većeg dela konkurencije.

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime