Naslovna INFO Toyota proizvela 300 miliona vozila širom sveta

Toyota proizvela 300 miliona vozila širom sveta

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ovaj broj je dostignut 88 godina i dva meseca od dana kada je Toyotino prvo vozilo, kamion sa oznakom Model G1, proizveden u pogonu za proizvodnju automobila kompanije Toyoda Automatic Loom Works Ltd. (kasnije Toyota Industries Corporation) u avgustu 1935. godine.

Ukupan broj proizvedenih vozila obuhvata proizvodnju u zemlji i inostranstvu, od čega je 180,52 miliona automobila proizvedeno u Japanu, a preostalih 119,6 miliona proizvedeno je u drugim zemljama (podaci krajem septembra 2023.).

Model s najvećom ukupnom proizvodnjom je Corolla, s obzirom da je gama automobila Corolla ostvarila kumulativnu globalnu proizvodnju od 53,399 miliona (na kraju septembra 2023.).

Predsedavajući i “master driver” (što je funkcija koja se odnosi na izvršna ovlašćenja i donošenja konačne odluke o razvoju i proizvodnji automobila) Akio Tojoda i predsednik Kođi Sato podelili su svoje komentare o ovom značajnom rezultatu.

Predsednik upravnog odbora i “master driver” Akio Tojoda

“Kičiro Tojoda je rekao: ‘Proizvodnja automobila je zajednički trud pojedinaca’. Mislim da je ovaj broj od 300 miliona vozila nagrada za sav naporan rad, svakog dana, svih naših kolega u Toyoti, naših dobavljača i dilera, ali i mnogih drugih kompanija, kao i mnogih koji su tu bili pre nas. Nije sve išlo samo od sebe, čak ni kada je napravljen prvi automobil. Osnivači su u više navrata pokušavali i nisu uspeli, neprestano praveći prototipove, ali njihovi napori su doveli do onoga što danas Toyota predstavlja. Jer, Toyota se uvek iznova suočavala sa izazovima da bi postala to što jeste. Svaki put, ono što nas je spasilo bili su kupci koji vole Toyotine automobile. Mislim da broj naših automobila mnogo govori o našim kupcima, a kupci koji su izabrali Toyotine automobile žele da budu zajednički partneri u sopstvenim pričama. To je ono što nam omogućava da nastavimo s proizvodnjom automobila i zato sam zahvalan od srca. I ja volim automobile i nastavljamo da ih pravimo, jedan po jedan, brižljivo, zajedno sa svim našim kolegama koji su zaljubljenici u automobile.”

Predsednik Toyote Kođi Sato

“Želim da izrazim iskrenu zahvalnost svim kupcima koji su izabrali Toyotine automobile, ali i onima koji su svaki automobil napravili srcem i dušom, kao i dobavljačima i prodavcima koji su ih isporučili s pažnjom, baš kao i svim ostalim partnerima. Verujem da je ovaj broj od 300 miliona proizvedenih i prodatih jedinica mogao biti postignut samo uz neprekidan trud kolega širom kompanije, od planiranja i dizajna delova i vozila, do proizvodnje, logistike, prodaje i servisa, zajedno s onima koji vredno rade da bi unapredili svaki korak. Sve naše kolege su prevazišle bezbroj izazova. Samo poslednjih godina svedoci smo prirodne katastrofe kao što je veliki zemljotres u istočnom Japanu, uz nepredvidive događaje kao što su požari, ili pandemija COVID-19 i nestašice čipova. Uvek kada smo se suočili s opasnošću da nećemo moći da nastavimo proizvodnju automobila, svi su radili zajedno na obnavljanju ili prilagođavanju proizvodnje. Sigurno je da nikada nećemo zaboraviti sve one koji su podržali našu proizvodnju i dali sve od sebe da pravimo sve bolje automobile i tako izmamimo osmeh na lica kupaca.”

Izvor: Toyota

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime