Naslovna INFO VESTI BMW XM: nije loše s obzirom na veličinu i masu vozila (VIDEO)

BMW XM: nije loše s obzirom na veličinu i masu vozila (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Za jedan automobil koji nosi „M“ oznaku, manevarske mogućnosti BMW-ovog pulena možda nisu na nivou koji bi se očekivao, ali ne treba izgubiti iz vida dimenzije ovog vozila.

Bavarci su lansirali XM kao drugi samostalan „M“ model u istoriji, u potpunosti razvijen od strane performantne divizije.

Doduše, reč je o velikom, teškom i veoma moćnom SUV-u, za koji znamo da je izuzetno brz pravolinijski. Međutim, kako se snalazi u krivinama?

Nakon što se slupao na Pikes Peaku u pokušaju da nadmaši rekord Lamborghini Urusa, mnogi su „podigli obrve“ kada je reč o brzom prolasku krivina od strane BMW-ovog teškaša. Naravno, svako zaslužuje drugu šansu, posebno imajući u vidu da je minhenski superSUV testiran na Nirburgringu tokom razvojne faze.

Sada je došao u ruke ekipe iz km77.com, koja je specijalizovana za ispitivanje sposobnosti vozila da brzo i bezbedno izbegne prepreku na putu. XM je stavljen na test i pokazalo se da nije spor, ali i da nije nešto naročito agilan po tom pitanju.

Najviša zabeležena brzina bez rušenja čunjeva je iznosila 74 km/h, što nije loše za ovako veliko i teško vozilo. Ipak, svi pokušaji pri višim brzinama su propali, ili zbog preupravljanja ili podupravljanja u različitim sekcijama rute.

Međutim, važno je napomenuti da je XM demonstrirao minimalno naginjanje karoserije, čisti relativno brz prolazak pored čunjeva, tako da se generalno pokazao bezbednim u svim situacijama.

Masivni točkovi dimenzija 275/35 R21 napred i 315/30 R23 pozadi, obuveni u Pirelli P Zero pneumatike, takođe su odigrali važnu ulogu na planu kontrole velikog SUV-a. Sumirajući ono što možemo da vidimo iz video klipa, mada možda nije brz kako bi neko očekivao, BMW XM je prilično agilan za svoju veličinu i masu.

Da podsetimo, ispod haube poseduje 4,4-litarski twin-turbo V8 uz podršku elektromotora integrisanog u osmostepenu menjačku kutiju. Kombinovano, ovaj sistem isporučuje 653 ks i 800 Nm. U zavisnosti od specifikacija, masa BMW XM ima masu od oko 2.700 kilograma. Do „stotke“ ubrzava za 4,2 sekunde.

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime