Naslovna ECO2 Nissan želi da lansira ulazni sportski model za mlađu klijentelu

Nissan želi da lansira ulazni sportski model za mlađu klijentelu

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Još kada bi Nissan lansirao i Nismo verziju…

Verovali ili ne, deset godina je prošlo otkada je Nissan skinuo veo s IDx koncepta na Salonu automobila u Tokiju.

Radilo se o „ulaznom“ sportskom modelu s Nismo verzijom u planu. Deset godina kasnija, još uvek nema signala o eventualnoj serijskoj prozvodnji. Ipak, s tim u vezi, tračak nade se pojavio da bi model pozicioniran ispod Z-a mogao da ugleda svetlost dana, sudeći po izjavi Nissanovog šefa za planiranje proizvoda, Ivana Espinose, koju je dao za Top Gear.

„U zavisnosti koji trenutak u vremenu izaberete, uvek smo imali GT-R i Z, i uvek smo imali ulazni model, da li u ‘hot heč’ formi poput Pulsara ili nešto drugo u otprilike tom cenovnom razredu. Danas nam to nedostaje, to pozicioniranje po pitanju cene i performansi.“

Kada je o karoserijskoj konfiguraciji reč, Espinosa kaže da se neće raditi o hečbeku. Biće to „manji električni sportski automobil“ i „nešto priuštiviji“, koji cilja na klijentelu u ranim dvadesetim godinama. Da bi tako mladi kupci bili privučeni, Espinosa kaže da novajlija mora biti „uzbudljiv i primamljiv za vožnju“, nudeći i Nismo derivat.

Neko bi pomislio da Nissan zapravo cilja na električni model koji „na nišanu“ ima Toyotu GR86, Subaru BRZ i Mazdu MX-5. Međutim, stvari nisu baš tako jednostavne. Novajlija bi morao da košta manje od najjeftinijeg Z-a, odnosno na nivou Toyote GR86, što se trenutno čini nemogućim za jedan sportski elektromobil, pa makar on bio i „ulazni“.

Japanski rivali takođe razmatraju hibridne odnosno električne performantne automobile, što je moglo da se primeti na Japan Mobility Showu, gde su se pojavili koncepti kao što su Honda Prelude, Mazda Iconic SP i Toyota FT-Se. Nissan je takođe imao svog pulena u vidu Hyper Forcea, koji bi trebalo je da je vesnik neizbežne električne budućnosti GT-R-a.

Septembra 2021., potpredsednik Nissanovog dizajna za Evropu, Metju Viver, podelio je svoj rad vezan za hipotetičko oživljavanje modela Silvia, nedugo nakon što su se „sočne“ glasine pojavile u japanskom Best Car magazinu, o elektromobilu tog imena, koji bi se pojavio najranije 2025. Naravno, sve to treba uzeti s dozom rezerve.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime