Naslovna INFO TEHNIKA I TEHNOLOGIJA BMW Vision Neue Klasse: svetlosni potpis budućnosti

BMW Vision Neue Klasse: svetlosni potpis budućnosti

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Iza svake odluke o dizajnu svetlosnih jedinica automobila postoji jedan vodeći princip.

Bilo da se radi o prvobitnom M3 i razmišljanju o vozilu spremnom za trkačku stazu ili nečem malo praktičnijem, iza svako izuzetnog automobila stoji jedinstvena vizija.

S novim BMW-om Vision Neue Klasse stvari postaju kudikamo detaljnije: farovi su proizvod jednog kreativnog misaonog procesa, a radi se o dve osnovne ideje koje napajaju futuristički obrazac osvetljenja BMW-a Vision Neue Klasse. Reč je o jasnoći i ekspresiji.

BMW svetlosni dizajn

„Radi se o vrednosti samog doživljaja a ne o korišćenju tehnologije u prostu svrhu“, kaže Tomas Binder. On je vodeći projektant svetla u BMW grupaciji. Međutim, to nije dovoljno da bude u skladu s BMW-ovim svetlosnim potpisima iz prošlosti. Na kraju krajeva, ko bi mogao da zaboravi legendarne oreole iz ranih 2000-ih? Bez obzira na to, „karakteristično lice s četiri oka“ (kako kažu u BMW-u), ostalo je prepoznatljivo do danas. Neue Klasse tu filozofiju donosi u savremeni svet. Dok mnogi moderni modeli bavarske marke nude skladan svetlosni ples kada ih otključate, Neue Klasse stvari podiže na viši nivo. Uz svetlosni potpis sada je tu i zvuk koji prati trodimenzionalni efekat, pružajući jedinstveno iskustvo. U BMW-u kažu da će svetla na kraju čak reagovati u skladu s godišnjim dobom, lokacijom i vremenom vožnje. Uz navođenje veštačke inteligencije i s pažnjom sakupljenih podataka koje su pružili kupci, spektar se kreće od upadljivih svetlosnih displeja do diskretnih pozdrava.

Šta BMW Vision Neue Klasse svetla mogu da urade za vas?

I zaista, ona vam mogu reći mnogo o vozilu pre samog sedanja za volan. Ona mogu ukazati na to koji je vozački profil podešen, kao i trenutni status punjenja, jednostavnim pogledom na prednju masku. Spajanje fizičkog i digitalnog sveta je ključni cilj za BMW, a svetla na Vision Neue Klasse to odlično ilustruju. BMW tvrdi da ovaj koncept nije samo mašina, već „saputnik i partner“.

Ključ za razumevanje BMW-ove dizajnerske odluke je prepoznavanje činjenice da su farovi uvek igrali integralnu ulogu u okviru karaktera BMW-a. Laserska svetla su odličan primer za to. Bavarci tvrde da najnoviji razvoj laserskog svetla stvara potpuno nove tehničke i estetske mogućnosti. Težnja ka uspehu, „podstaknuta hrabrošću i otvorenošću“, kažu oni, omogućava im da nastave da tragaju za egzotičnim rešenjima po pitanju osvetljenja.

Svetlosni potpisi su oduvek igrali važnu ulogu u istoriji bavarskog proizvođača automobila. Vision Neue Klasse nudi ono što će sigurno biti visokooptimizovana verzija onoga što vidimo u serijskim vozilima.

Kako trenutno stvari stoje, ne možemo biti razočarani, ali se nadamo da će vredni dizajnerski timovi i majstori estetike ispuniti očekivanja ljubitelja BMW-a.

Izvor: BMWBlog

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime