Naslovna ECO2 BMW i1 pristiže 2027. a i2 2028.

BMW i1 pristiže 2027. a i2 2028.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon osam godina proizvodnje, BMW je nedavno rekao „auf wiedersehen“ i3, nakon proizvodnje 250.000 jedinica ovog nesvakidašnjeg modela, u svakom slučaju nesvakidašnjeg po standardima bavarske marke.

Ova slovno-numerička oznaka živi i dalje u Kini, a pripada električnoj seriji 3 s produženim međuosovinskim rastojanjem, dok Evropa i drugi regioni dobijaju iX1. Međutim, nijedan od ova dva modela nije direktan naslednik kontroverznog gradskog elektromobila. Čini se da ulazni EV bavarske marke neće u prodaju ući uskoro, bar tako tvrdi jedan poznati insajder.

Član Bimmer Post foruma pod „nadimkom“ ynguldyn, smatra da će ne jedan, već dva ulazna električna BMW-a biti lansirana u drugoj polovini dekade, a oba će se proizvoditi u Nemačkoj. Kolo vodi i1, koji navodno nosi kodni naziv „NB0“, a na proizvodne linije će pristići u novembru 2027. BMW i2 („NB8“) će uslediti u julu 2028., a oba modela bi trebalo da budu u proizvodnji do 2035.

Ovaj električni duet će naravno počivati na Neue Klasse platformi i poslužiće kao električni ekvivalenti serije 1 i serije 2. Dotična arhitektura je konstruisana tako da može da ponudi i prednji pogon, pored pogonskih postavki na zadnje ili sve točkove, budući da će biti implementirana kroz čitavu gamu. BMW i1 će takođe pristići u formi hečbeka ili sedana, s obzirom na to da iX1 već postoji u formi krosovera. Kada smo već kod njega, smatra se da će druga generacija ovog modela na NE arhitekturi ući u proizvodnju u julu 2027.

BMW i2 predstavlja nešto veću nepoznanicu, s obzirom na to da bi mogao da preuzme jedno od sledećih „obličja“: serija 2 Coupe, serija 2 Gran Coupe ili serija 2 Active Tourer, gde bi u svakom slučaju u igri bio čisto električni pogon. Ipak, proći će izvesno vreme pre nego što se ti automobili nađu na putevima, jer je kompanija fokusirana na lansiranje Neue Klasse 2025., s modelima serije 3 i X3.

Čak i uz činjenicu da će NE prepoloviti proizvodne troškove, manji i samim tim jeftiniji električni automobili neće biti tako profitabilni za BMW kao što je to slučaj s i3 limuzinom ili iX3, da ne govorimo o iX7 koji je još uvek u domenu glasina. Ovi budući elektromobili će iskoristiti BMW-ovu baterijsku tehnologiju šeste generacije, prebacujući se s prizmatičnog na cilindričan oblik, o čemu smo nedavno pisali. Povećanje autonomije od 30 odsto i brže punjenje, takođe su deo obećanja, uz smanjenje emisije štetnih gasova generisane u okviru procesa proizvodnje za čak 60 odsto.

Na kraju, nedavni izveštaj istog izvora spekuliše da je u planu iX4, ali ne i nova generacija X4 s motorom s unutrašnjim sagorevanjem.

Auto Moto Show

Izvor: Bimmer Post

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime