Naslovna ECO2 BMW i1 pristiže 2027. a i2 2028.

BMW i1 pristiže 2027. a i2 2028.

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Nakon osam godina proizvodnje, BMW je nedavno rekao „auf wiedersehen“ i3, nakon proizvodnje 250.000 jedinica ovog nesvakidašnjeg modela, u svakom slučaju nesvakidašnjeg po standardima bavarske marke.

Ova slovno-numerička oznaka živi i dalje u Kini, a pripada električnoj seriji 3 s produženim međuosovinskim rastojanjem, dok Evropa i drugi regioni dobijaju iX1. Međutim, nijedan od ova dva modela nije direktan naslednik kontroverznog gradskog elektromobila. Čini se da ulazni EV bavarske marke neće u prodaju ući uskoro, bar tako tvrdi jedan poznati insajder.

Član Bimmer Post foruma pod „nadimkom“ ynguldyn, smatra da će ne jedan, već dva ulazna električna BMW-a biti lansirana u drugoj polovini dekade, a oba će se proizvoditi u Nemačkoj. Kolo vodi i1, koji navodno nosi kodni naziv „NB0“, a na proizvodne linije će pristići u novembru 2027. BMW i2 („NB8“) će uslediti u julu 2028., a oba modela bi trebalo da budu u proizvodnji do 2035.

Ovaj električni duet će naravno počivati na Neue Klasse platformi i poslužiće kao električni ekvivalenti serije 1 i serije 2. Dotična arhitektura je konstruisana tako da može da ponudi i prednji pogon, pored pogonskih postavki na zadnje ili sve točkove, budući da će biti implementirana kroz čitavu gamu. BMW i1 će takođe pristići u formi hečbeka ili sedana, s obzirom na to da iX1 već postoji u formi krosovera. Kada smo već kod njega, smatra se da će druga generacija ovog modela na NE arhitekturi ući u proizvodnju u julu 2027.

BMW i2 predstavlja nešto veću nepoznanicu, s obzirom na to da bi mogao da preuzme jedno od sledećih „obličja“: serija 2 Coupe, serija 2 Gran Coupe ili serija 2 Active Tourer, gde bi u svakom slučaju u igri bio čisto električni pogon. Ipak, proći će izvesno vreme pre nego što se ti automobili nađu na putevima, jer je kompanija fokusirana na lansiranje Neue Klasse 2025., s modelima serije 3 i X3.

Čak i uz činjenicu da će NE prepoloviti proizvodne troškove, manji i samim tim jeftiniji električni automobili neće biti tako profitabilni za BMW kao što je to slučaj s i3 limuzinom ili iX3, da ne govorimo o iX7 koji je još uvek u domenu glasina. Ovi budući elektromobili će iskoristiti BMW-ovu baterijsku tehnologiju šeste generacije, prebacujući se s prizmatičnog na cilindričan oblik, o čemu smo nedavno pisali. Povećanje autonomije od 30 odsto i brže punjenje, takođe su deo obećanja, uz smanjenje emisije štetnih gasova generisane u okviru procesa proizvodnje za čak 60 odsto.

Na kraju, nedavni izveštaj istog izvora spekuliše da je u planu iX4, ali ne i nova generacija X4 s motorom s unutrašnjim sagorevanjem.

Auto Moto Show

Izvor: Bimmer Post

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekst“Frizirani” Audi RS6 Avant na putu do maksimalne brzine (VIDEO)
Sledeći tekstDacia ne želi da prisiljava svoje kupce da kupuju (skupu) sofisticiranu tehnologiju

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime