Naslovna ECO2 Honda u Las Vegasu nastupa s najavom novog dizajnerskog jezika (VIDEO)

Honda u Las Vegasu nastupa s najavom novog dizajnerskog jezika (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Honda „počinje iz početka“ s novom generacijom električnih automobila.

Budući da se japanski proizvođač priprema za čisto baterijsku budućnost, debitovao je s dva električna koncepta na CES-u 2024. u Las Vegasu, pružajući automobilskom auditorijumu uvid u novi dizajnerski jezik i filozofiju na planu inženjeringa.

Prvi od dva koncepta je nazvan „Saloon“. Reč je o modelu čiji smo „tizer“ videli u decembru prošle godine, a finalni proizvod izgleda „ugaono“, kako smo u principu i očekivali. Klinasti frontalni deo spaja se sa zadnjom sekcijom u „fastbek“ stilu, s dva pravougaona svetlosna elementa na oba kraja. LED svetlosni potpis okružuje novi/retro logo, koji će ekskluzivno biti namenjen električnim modelima, dok zadnja signalna grupa okružuje ažurirani Hondin slovni potpis.

Kabinski ambijent je izveden u minimalističkom maniru, što pozdravljamo, s jednim displejem koji se pruža duž čitave širine armaturne table, nalik na Mercedesovom Hyperscreenu. Volan je u vidu jarma, a sistem upravljanja elektronski. Prednja sedišta u vidu kadica su namenjena sportskoj vožnji, dok na naslonima, prema zadnjim sedištima, počivaju zakrivljeni ekrani. Svi upotrebljeni materijali, kako spolja tako i iznutra, iz održivih su izvora. Honda kaže da će serijski automobil baziran na Saloon konceptu biti dostupan 2026.

Space-Hub monovolumen izgleda skladno i upotrebljivo, ali u Hondi se ne izjašnjavaju u vezi s eventualnom serijskom proizvodnjom (za sada). Razvijen je u svrhu „proširivanja svakodnevice ljudi“ kažu u japanskoj kompaniji, s ogromnim kabinskim prostorom i ekstremnom preglednošću. Pa, ono što se nameće kao mogućnost je da se ova studija materijalizuje u naslednika Odysseyja, s potpuno novim dizajnerskim jezikom, ali naravno, to je čista spekulacija.

Ova dva koncepta su prva vozila nove u okviru nove Hondine filozofije „0 serije“, koju karakteriše „ugaoni“ dizajn, što se da videti iz priloženog, kao i nova praksa na planu inženjeringa, vezana za električna vozila. Novi trend uključuje i napredne tehnologije poput veštačke inteligencije i sofisticiraniju bezbednosnu opremu.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime