Naslovna ECO2 Nio demonstrirao superiornost svoje šasije (VIDEO)

Nio demonstrirao superiornost svoje šasije (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Prednji točkovi Nio ET9 prototipa pomeraju se gore-dole pri visokim frekvencijama, dok dve čaše napunjene vodom, postavljene na prednji deo vozila, ostaju stabilne.

Nio je predstavio svoju limuzinsku perjanicu, ET9, na Nio Day 2023 manifestaciji. Ono što je bilo u centru pažnje je moćni SkyRide sistem šasije i njegova demonstracija stabilnosti ogibljenja.

Kineski proizvođač električnih automobila je lansirao novi video u kojem možemo da vidimo mogućnosti sistema oslanjanja iz drugog ugla.

Ispod video klipa, koji je Nio podelio na društvenoj mreži Weibo, stoji tekst koji ukazuje da je materijal snimljen 17. decembra 2023. u Nio F2 fabrici u NeoParku u Hefeju u provinciji Anhui.

Na Nio Dayu 2023., održanom 23. decembra, osnivač, predsednik i generalni direktor kompanije, Vilijem Li, prikazao je video ET9 prototipa s „kulom“ u četiri nivoa, načinjenom od čaša šampanjca, postavljenom na prednji deo vozila, kako prelazi preko „ležećih policajaca“ bez prolivanja tečnosti.

Kompanija ovaj sistem šasije naziva SkyRide, a njegovo jezgro uključuje elektronski sistem upravljanja, upravljanje na zadnje točkove i potpuno aktivni sistem ogibljenja. Mogućnosti ET9, prikazane u dva videa, rezultat su upravo potonje tehnologije.

Nio kaže da je ovaj sistem ogibljenja prvo integralno hidraulično, potpuno aktivno oslanjanje na svetu, s primenjenom električnom pogonskom jedinicom aktivnog ogibljenja.

Svaki od amortizera unutar sistema ogibljenja je integrisan sa sopstvenom elektrohidrauličkom pumpom, koja podržava podešavanje visine u rasponu od 50 milimetara u okviru jedne sekunde i poseduje kontroler sposoban da obradi informacije mereno u mikrosekundama.

Ovaj sofisticirani sistem je podržan od strane tehnologije ClearMotiona, američkog startapa koji se bavi naprednim ogibljenjem i iza kojeg stoji Nio Capital. Ova kompanija je 8. septembra objavila da je obezbedila rundu finansiranja od 39 miliona američkih dolara za ClearMotion.

Nio Capital je saopštio 16. avgusta prošle godine da je izgradnja prve ClearMotion fabrike započela u Čangšuu u provinciji Đijangsu u istočnoj Kini, te da se očekuje da će biti operativna u prvom kvartalu 2024., s tim što će isporuka prvih proizvoda započeti u poslednjem tromesečju.

Nio ET9 je bio dostupan za pretporudžine već prvog dana lansiranja, s pretprodajnom cenom od 800.000 juana (111.600 dolara), s tim što će prve isporuke započeti u prvom kvartalu 2025.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime