Naslovna AKTUELNO Zeekr pristiže u Evropu ove godine

Zeekr pristiže u Evropu ove godine

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Zeekr želi da na osnovu baze izgrađene 2022. ostvari nadgradnju tokom 2025., što u prevodu znači prodaju 650.000 vozila.

Kineski proizvođač Zeekr proizvodi neke od najatraktivnijih elektromobila na tržištu, a uskoro će svoju ponudu lansirati u Evropi, radeći u isto vreme na atraktivnom novom sedanu.

Nedavno govoreći o finansijskim rezultatima kompanije, generalni direktor Zeekra, An Konghui, rekao je da će njegov brend aterirati u Evropu do kraja 2023., pre „napada“ na američko tržište 2024. Ono što će dodatno doprineti atraktivnosti Zeekrove ponude je plan koji podrazumeva lansiranje pet novih modela do 2025.

„Zeekr je etabliran u Kini, ali će se rapidno proširiti na međunarodno tržište, što je naš prvobitni plan“, rekao je An.

Mada još uvek nije preciznije poznato o kojim se konkretno novim modelima radi, ono što znamo da će jedan od novajlija pristići u limuzinskoj formi. Trenutno nosi kodno ime CS1E, što zapravo znači „compact sedan first-generation electric“, a očekuje se da se stavi naspram Tesla Modela 3. Takav automobil bi imao misiju da postane jedan od najpopularnijih Zeekrovih modela, a s obzirom do koje mere je dramatičan dizajn aktuelna tri modela, očekujemo najmanje isto kod novajlije.

Zeekr kaže da kada njegova porodica elektromobila poraste na osam članova, biće omogućen plasman od 650.000 vozila  godišnje. Ciljevi su ambiciozni bez dileme, budući da je kineski proizvođač prošle godine prodao 71.941 vozilo, što se u potpunosti odnosilo na 001 Shooting Brake. Zeekr je nedavno obelodanio svoje namere da udvostruči prodaju ove godine zahvaljujući lansiranju 009 MPV-a i X kompaktnog SUV-a.

„Do 2025. imaćemo osam modela koji će omogućiti prodaju 650.000 jedinica. Verujemo da je to ostvarivo“, dodao je An.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime