Naslovna ECO TECH BMW-ova Neue Klasse platforma rezervisana isključivo za električna vozila

BMW-ova Neue Klasse platforma rezervisana isključivo za električna vozila

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

BMW će iskoristiti Neue Klasse platformu za čisto električni pandan serije 3.

Ova arhitektura će odigrati „ključnu ulogu“ u podsticanju prodaje električnih automobila bavarske kompanije, kaže njen šef, Oliver Cipse. BMW će Neue Klasse inicijalno usmeriti na čisto električne premijum proizvode srednje veličine, dodao je on.

Dotična platforma, koja će ući u serijsku proizvodnju 2025. u novoj fabrici u Mađarskoj, ugošćavaće isključivo baterijsko-električne pogonske sklopove.

„Kada pristigne na tržište, akcenat će biti na segmentu kojem pripada serija 3, a do tada će tržište biti spremno za  jedan tip pogonskog sklopa vezanog za tu arhitekturu“, rekao je Cipse.

Njegovi komentari naglašavaju BMW-ovu promenu u razmišljanju kada je o dotičnoj platformi reč, koja je prvobitno bila planirana da bude osnova za čisto električne modele, ali uz mogućnost instaliranja benzinskih i dizel motora, uključujući i „plug-in“ hibridne sisteme.

BMW je saopštio na IAA u Minhenu u septembru, da će Neue Klasse biti rezervisana isključivo za elektromobile. U četvrtak, Cipse je rekao da će nova arhitektura biti „u najvećoj meri fokusirana na automobile srednje veličine, što znači da ne pokriva niže i luksuzne segmente“.

Međutim, nakon inicijalnog lansiranja novih modela zasnovanih na Neue Klasse, BMW planira da proširi upotrebu ove platforme za čisto električna vozila u drugim kategorijama.

Neue Klasse startuje s modelima srednje veličine, ali naravno, mnogo toga će doći nakon toga“, izjavio je BMW-ov portparol. „Neue Klasse je naša gama budućnosti, jer će poslužiti za velikoserijske modele, kao i ekskluzivne, visokoperformantne automobile.“

Ova strateška promena koja podrazumeva korišćenje namenske platforme isključivo za električne modele, omogućiće BMW-u da motore s unutrašnjim sagorevanjem zadrži duže u većim automobilima.

Ove godine na scenu stupa nova generacija serije 7 u „plug-in“ hibridnim, dizel i benzinskim varijantama, dok će čisto električni model poneti oznaku „i7“.

Cipse je prilikom iznošenja finansijskih rezultata rekao da BMW planira da dostigne kumulativnu prodaju od dva miliona čisto električnih automobila do 2025., na putu koji podrazumeva da se do 2030. polovina ukupne prodaje odnosi na čisto električne modele. „Radimo sve što možemo da ciljeve dostignemo ranije“, rekao je on.

Neue Klasse platforma će odigrati „ključnu ulogu“ u povećanju prodaje električnih automobila bavarske kompanije. „Ona predstavlja kvantni tehnološki skok“, dodao je Cipse.

Nova arhitektura će ugostiti električne pogonske sklopove sledeće generacije s više snage, novom baterijskom hemijom i novim formatom ćelija.

Cipseovo objašnjenje da će platforma biti rezervisana isključivo za električne modele, primetili su i analitičari iz Deutsche Bank.

„Mi pozitivno gledamo na to što BMW kaže da će od 2025. Neue Klase biti rezervisana isključivo za BEV modele, dok su mnogi drugi učesnici na tržištu do sada shvatili da su električni automobili na prvom mestu“, napisala je banka u pismu investitorima.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime