Naslovna INFO Dacia Jogger “onako” na testu “severnog jelena” (VIDEO)

Dacia Jogger “onako” na testu “severnog jelena” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Dacia Jogger je debitovala u septembru prošle godine na IAA u Minhenu. Trenutno je najpriuštiviji sedmosed na evropskom tržištu, nudeći sjajnu kombinaciju karavana, krosovera i monovolumena.

Naravno, jasno je da se od ovog modela ne mogu očekivati neke vrhunske dinamičke karakteristike, ali pitanje je da li Jogger može da zadovolji one osnovne, koje se tiču decentnog ponašanja na putu?

Ovde, kao i obično, u pomoć stiže španska publikacija km77, s poznatim YouTube kanalom koji četvorotočkaše stavlja na ispit izbegavanja prepreke na putu, popularno poznat kao test „severnog jelena“. Radi se o simulaciji iznenadnog pojavljivanja nekog objekta ispred vozila, odnosno manevru izbegavanja. Ukoliko se vežba uspešno izvede pri brzini od 77 km/h, bez rušenja čunjeva, to se smatra dobrim rezultatom.

Međutim, Jogger nije uspeo da se približi zadatoj vrednosti. Najbolji rezultat je ostvario pri 70 km/h, što je značajno ispod onoga što postižu etablirani modeli. Čak i pri toj brzini, test vozač je zapazio značajno podupravljanje, jedva uspevši da prođe poslednju sekciju s čunjevima, bez da bilo koji sruši.

Drugi deo videa, kao i obično, odnosi se na slalom, a zabeleženo vreme iznosi 26,6 sekundi, što je gotovo podjednako rezultatu koji je ostvarila Škoda Fabia 1.0. U ovom slučaju je automobil ostao relativno stabilan, s tim što 1,0-litarski trocilindarski motor ne obezbeđuje dovoljno „vatre“ da ovo prilično veliko vozilo adekvatno ubrza.

Naime, Jogger je trenutno s 4,55 metara dužine najveći Dacijin model. S pet sedišta na svomJogmestu, zapremina prtljažnika iznosi 708 litara, a ukoliko se nasloni zadnje klupe spuste, dobija se prostor od čak 1.819 litara. Za sada, Jogger se može naručiti uz izbor koji čine dva trocilindraša, a dobre vesti su da će sledeće godine biti dostupan hibridni pogonski sklop s četvorocilindarskim motorom i automatskim menjačem.

Auto Moto Show

Izvor: km77 via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime