Naslovna INFO Hyundai Tucson PHEV iznenađujuće brz u testu “severnog jelena” (VIDEO)

Hyundai Tucson PHEV iznenađujuće brz u testu “severnog jelena” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ispostavilo se da hibridni SUV ne tako male mase, može biti i te kako zabavan za vožnju.

Hyundai Tucson s „plug-in“ hibridnim pogonskim sklopom, kao što smo konstatovali, nije lagano vozilo (1.921 kilogram). To ne treba da čudi, budući da se radi o SUV karoserijskoj konfiguraciji, motoru s unutrašnjim sagorevanjem, elektromotoru i bateriji. Međutim, da li ta činjenica utiče na njegovo ponašanje na asfaltu? Naravno, niko ne može da pobedi zakone fizike, ali je Tucson test izbegavanja prepreke na putu prošao bolje nego što bi neko očekivao.

Pre nego što pogledamo rezultate, da se osvrnemo na neke konkretne brojke. Tucson PHEV može da pređe 53 kilometra čisto na električni pogon, što omogućava baterija od 13,8 kWh. Južnokorejski SUV poseduje pogon na sve točkove, dok je 1,6-litarski turbomotor uparen s elektromotorom za zajedničku izlaznu snagu od 265 ks i 350 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Menjač je šestostepeni automatski.

Tokom testa „severnog jelena“, ovo elektrifikovano porodično vozilo je demonstriralo veoma dobre sposobnosti. Najviša zabeležena ulazna brzina je iznosila 74 km/h, što Tucson ne stavlja među najbolje u klasi (Kia Niro je ostvarila 81 km/h), ali je brzina u srednjem sektoru bila impresivna – 64 km/h. Po test vozaču, elektronika „plug-in“ hibridnog Tucsona asistira veoma nežno i dozvoljava održavanje visoke brzine.

Sve u svemu, tim km77.com je impresioniran izdanjem hibridnog Tucsona, koji nije imao bilo kakve nepredvidive reakcije koje bi vozača mogle da ostave nespremnim. Na kraju, vrlo dobru ocenu su zaokružile performanse u slalomu, gde je ostvarena viša brzina nego u slučaju nekih sportski orijentisanih vozila, kao što je BMW i4, koji uz to poseduje mnogo nižu tačku sedišta.

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstStellantis radi na prekvalifikaciji radnika u vozače kamiona
Sledeći tekstVW ID.3 – restilizovan elektromobil iz Volsfburga (VIDEO)

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime