Naslovna ECO2 Mercedes-Benz EQE bolji od EQS-a u testu “severnog jelena”

Mercedes-Benz EQE bolji od EQS-a u testu “severnog jelena”

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Električna vozila generalno dobro prolaze u testu „severnog jelena“, ne samo zbog niske tačke težišta, već i zbog brojnih elektronskih pomagala koja poseduju.

Ipak, španska publikacija km77.com, često pronalazi mane i modernim elektromobilima.

Model koji se našao na ispitu izbegavanja prepreke na putu je ovoga puta Mercedes EQE, nešto manji od EQS perjanice, koju smo prošle godine testirali. Dakle, očekivanja su bila da će EQE proći slično kao veći „brat“.

Ipak, „električna E klasa“ je prošla ispit bolje. Po test vozačima, elektronska kontrola stabilnosti im je diskretno asisitirala, ne smanjujući značajno brzinu vozila. Nemački elektromobil je čunjeve prošao u visokom stilu, održavajući neutralnost, s preciznim kretanjem karoserije. EQE je demonstrirao direktniju vožnju s bržim odzivom, što je olakšalo manevre u poređenju s EQS-om.

Najviša brzina kojom su besprekorno savladani čunjevi je iznosila 74 km/h. EQS je morao nešto da uspori da bi obavio čist manevar, tako da je njegova najviša ostvarena brzina 72 km/h. Da podsetimo, referentna brzina iznosi 77 km/h, tako da je EQE bio za nijansu sporiji od toga.

Kao što smo spomenuli na početku, električni automobili generalno dobro prolaze na testovima „severnog jelena“. Čak i „plug-in“ hibridi beleže rezultate za primer. Kia EV6 i Hyundai Ioniq 5 su prošli ispit uspešno, dok su BMW i4 i Ford Mustang Mach-E bili za nijansu sporiji od referentne brzine.

Mercedes-Benz EQE je dobro prošao i u slalomu, s relativno agilnim promenama pravca, uz neznatno naginjanje karoserije i dobro podešenu elektronsku asistenciju koja ne interveniše preterano agresivno.

Izvor: km77.com via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime