Naslovna ECO2 Volkswagen pripremio još jednu AWD varijantu ID.4 krosovera

Volkswagen pripremio još jednu AWD varijantu ID.4 krosovera

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Volkswagen je odlučio da je došlo vreme za dodatnu ponudu u okviru ID.4 linije.

U igri je druga verzija s pogonom na sve točkove ovog električnog krosovera, koja će se pozicionirati između modela sa zadnjim pogonom i postojeće AWD varijante.

Gravitira više avanturizmu nego brzini i performansama. Do sada, jedina opcija kada je pogon na sve točkove u pitanju, dolazila je u vidu GTX 4Motion modela u Evropi i AWD Pro (S) u SAD. Radi se o konfiguraciji s dva motora, gde onaj pozadi isporučuje 150 kW (204 ks) a prednji 80 kW (109 kW). Dok je zadnja jedinica uvek angažovana, prednja u igru ulazi po potrebi. Ukupna kombinovana izlazna snaga iznosi 220 kW (300 ks).

Sada Volkswagen kupcima u ponudu stavlja drugu AWD verziju u istoj kombinaciji baterijsko-električnih motora, ali s nešto manje “vatrene moći”. Nova varijanta je nazvana ID.4 Pro 4Motion u Evropi i isporučuje 195 kW (265 ks). Nešto je sporija od GTX-a, tako da sprint do „stotke“ završava za 6,9 sekundi (umesto 6,2).

To budućim kupcima sigurno neće značiti mnogo, budući da Volkswagen ovu verziju promoviše za ljubitelje aktivnosti u prirodi. I zaista, dodatni motor ID.4 Pro 4Motionu omogućava da vuče prikolicu od 200 kilograma više u odnosu na RWD ID.4 Pro (ukupno 1.400 kilograma).

Kapacitet baterije osaje isti (82 kWh nominalan/77 kWh iskoristiv), što bi ID.4 Pro 4Motionu trebalo da obezbedi domet od 517 kilometara. Pre nego što počnete da „skačete od sreće“, treba reći da je vrednost izvedena iz WLTP ciklusa, pa bi možda trebalo sačekati američki, EPA-in, koji ipak pruža realističnije podatke.

Za sada, nova verzija ID.4 će biti dostupna isključivo na Starom kontinentu. Pretprodaja je već otvorena, sa startnom cenom u Nemačkoj od 49.020 evra.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime