Naslovna ECO2 Volkswagen plasirao prve zvanične tizere modela ID. Aero

Volkswagen plasirao prve zvanične tizere modela ID. Aero

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Volkswagen je lansirao nove oficijelne skečeve električne limuzine, koju trenutno poznajemo kao ID. Aero.

Ovo vozilo se opisuje kao dinamičan model s četvoro vrata s tečnim linijama i obiljem prostora unutar kabine, čija je svetska premijera u konceptnoj formi zakazana za 27. jun.

Nemački proizvođač svoj novi model takođe naziva „prvom čisto električnom limuzinom za kinesko automobilsko tržište“, mada će se naći i na evropskom i severnoameričkom tlu.

Kada uđe u serijsku proizvodnju, ID. Aero će Volkswagenu pomoći da proširi svoj električni portfolio u višoj srednjoj klasi vozila. To znači da će se staviti naspram imena kao što su Tesla Model 3, Polestar 2 i BMW i4.

Kao svi Volkswagenovi elektromobili do sada, i novi sedan će počivati na MEB platformi. U međuvremenu, u smislu stajlinga, različite dizajnerske linije iz ID.4 i ID. Buzza će takođe biti lako prepoznatljive, mada bi ID. Aero trebalo da se izdvaja zahvaljujući aerodinamičnom frontu i dizajnu krova.

Serijska verzija ID. Aera će krenuti s prodajom u Kini u drugoj polovini 2023., dok će odgovarajući modeli za evropsko i severnoameričko tržište biti predstavljeni u neko doba sledeće godine. Proizvodiće se u VW-ovoj fabrici u Emdenu.

Dakle, za sada se možemo baviti spekulacijama. Videli smo ovaj model u prototipskoj formi, mada u velikoj meri zakamufliran. Ukoliko bismo sudili iz prisutnog skeča, definitivno će izgledati bolje o ID.3.

Auto Moto Show

Izvor: Volkswagen

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime