Naslovna INFO Audi RS Q E-Tron Dakar Rally vs Audi RS E-Tron GT (VIDEO)

Audi RS Q E-Tron Dakar Rally vs Audi RS E-Tron GT (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Po prvi put, Audi Sport divizija je udružila snage s čuvenim Dakar relijem i iznedrila RS Q E-Tron.

Oficijelno predstavljen ovog meseca, reli trkač je kreiran da se uhvati ukoštac s različitim izazovnim terenima, za razliku od R8 LMS GT3 Evo II specijalizovanog za asfalt.

Pored svoje nekonvencionalne forme, RS Q E-Tron je  pristigao na naslovne strane zbog svog netipičnog električnog pogonskog sklopa koji uključuje 2,0-litarski, četvorocilindarski TFSI. Ovaj agregat s unutrašnjim sagorevanjem funkcioniše kao generator za punjenje baterija, nešto poput Nissanovog e-Power hibridnog sistema.

S dva elektromotora, gde se svaki nalazi na po jednoj osovini, Audi RS Q E-Tron može da isporuči 680 ks (500 kW), ali je snaga zbog pravila Dakar relija ograničena na 380 konja. Međutim, kako se ta „konjica“ predviđena za savladavanje teških peščanih i šljunkovitih terena, nosi s „asfaltnim“ zadacima?

Naravno, kao i obično, odgovor na ovakva pitanja nam pružaju Met Votson i CarWow. Reli trkač RS Q E-Tron je stavljen „na crtu“ s Audijem RS E-Tron GT. Naravno, radi se o potpuno različitim „zverkama“, ali neke sličnosti ipak postoje, jer i serijski Audi isporučuje preko 600 ks iz dva elektromotora.

Reli trkač ima izvesnu prednost po pitanju mase, jer je nešto lakši, tačnije 76 kilograma. Međutim, u isto vreme poseduje terenske pneumatike, što nije idealno rešenje u borbi s rođakom Porsche Taycana.

Šta mislite, ko je izašao iz ovog duela kao pobednik? Da biste to saznali, pogledajte video.

Izvor: CarWow via YouTube

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime