Naslovna INFO Honda predstavila Civic Type R s dodatnom opremom u Japanu (VIDEO)

Honda predstavila Civic Type R s dodatnom opremom u Japanu (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Novi Civic Type R opremljen nekim (fabričkim) dodatnim detaljima, po prvi put je predstavljen javnosti.

Automobil koji je u pitanju, prikazan je u rundi 4 Super GT šampionata 2022. u Japanu, održanoj na Fuji Speedwayu 6. i 7. avgusta.

Najznačajnije unapređenje koje je Civic Type R primio kroz Honda Access program, je novo zadnje krilo od ugljeničnih vlakana. Ovo krilo ne samo što je jedan kilogram manje mase od standardnog, već je oštrijeg i agresivnijeg oblika, što bi trebalo da pomogne ostvarivanju boljeg vertikalnog aerodinamičkog pritiska. Takođe su intrigantna aerodinamička peraja na donjem delu krila.

Dalje, ono što primećujemo je da ovaj Civic Type R dolazi u Sonic Gray Pearl finišu i poseduje jarko crvene obloge retrovizora, koje su u savršenom skladu s crvenim čeljustima, crvenim oznakama i crvenim centralnim čepovima točkova.

Honda Access odeljenje je takođe razvilo čitav niz komponenti enterijera za kultni „hot heč“. One uključuju ploče na pragovima s osvetljenim Type R logoom, aluminijumsku ručicu menjača presvučenu crvenom kožom, trim od ugljeničnih vlakana i crvenog poliestera, posebne patosnice, bežični punjač za pametne mobilne telefone…

Znamo da će Honda Access započeti prodaju dodatne opreme kupcima u Japanu u septembru, Međutim, ostaje nepoznanica da li će i druga tržišta takođe dobiti pristup dotičnim komponentama.

Izvesni tehnički detalji u vezi s novim Civicom Type R, takođe su potvrđeni. Mada znamo da je u igri i dalje dvolitarski turbomotor, brojke koje se tiču snage i maksimalnog obrtnog momenta, nisu još uvek objavljene. Jedan izvor iz Japana tvrdi da će JDM varijante isporučivati 330 ks i 420 Nm, što su ozbiljne brojke budući da se radi o modelu s pogonom na prednje točkove.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime