Naslovna INFO Volkswagen Golf R 333 Limited Edition debituje 31. maja (VIDEO)

Volkswagen Golf R 333 Limited Edition debituje 31. maja (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Verovatno se sećate koncepta Golf R400 iz 2014.? Međutim, šta je s R420 za koji se pričalo da će biti njegova serijska verzija?

Dogodio se „dizelgejt“ a Volkswagen je ugasio projekat vezan za ultimativni Golf R. Godine 2022., ekipa iz Volfsburga je lansirala moćniju verziju hot heča uvođenjem „20 Years Edition“ modela, kako bi obeležila dve decenije „R“ linije.

VW R je na YouTubeu objavio kratki pregled žutog Golfa R 333 Limited Edition uoči njegovog zvaničnog debija koji bi trebalo da se održi 31. maja. „333“ se verovatno odnosi na „Pferdestarke“ (PS), odnosno snagu motora, što bi savršeno odgovara gore pomenutom „20 Years Edition“.

Ako je naša pretpostavka tačna, ovo će biti još jedan Golf R sa 333 ks (245 kW), što ga čini najsnažnijim od svih. Što se tiče maksimalnog obrtnog momenta, očekujemo 420 Nm kao refleksiju prethodnog specijalnog izdanja.

Tizer video od 27 sekundi prikazuje crnu nalepnicu „333“ koja se proteže duž dna vrata, zajedno s crnim bočnim poklopcima retrovizora i Akrapovič izduvnim sistemom s četiri završetka izduvnih cevi. Takođe su primetni Estoril naplaci od 19 cola, s plavim kočnim čeljustima. Slično kao i verzija iz 2022., verovatno će se prodavati samo kao hečbek, iako je obični Golf R takođe dostupan na nekim tržištima kao praktičniji karavan.

Pod uslovom da koristi istu konfiguraciju 2,0-litarskog benzinskog turbomotora, Golf R će ubrzavati od 100 km/h iz stanja mirovanja za 4,6 sekundi, na putu do elektronski regulisane ograničene brzine od 270 km/h. .

S obzirom da VW kaže da će novi Golf biti lansiran 2024. godine, predstojeća specijalna varijanta će biti zasnovana na postojećem modelu. To svakako neće biti jeftino s obzirom da se Golf R 20 Years prodaje za nešto manje od 60.000 evra u Nemačkoj.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime