Naslovna PREMIJERE Volkswagen Golf R 333 Limited Edition – 333 primerka s 333 ks

Volkswagen Golf R 333 Limited Edition – 333 primerka s 333 ks

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ono što „bode oči“ na „prvu loptu“ je cena, a interesantno je da je otkriven u 3.33h.

Oni koji su propustili da kupe Volkswagen Golf R 20 Years Edition prošle godine, imaju šanse da isprave tu grešku, jer je sada dostupan „hot heč“ s 333 ks na talonu.

Dobio je naziv Golf R 333, a reč je o poslednjoj iteraciji omiljenog kompakta s pogonom na sve točkove. Naravno, ispod haube se i dalje nalazi 2,0-litarski TSI, ali ovoga puta s 333 ks, dok je maksimalni obrtni moment ostao isti – 420 Nm.

Novi Golf R 333 dolazi u atraktivnom „limeta“ žutom metalik finišu, s kontrastnim crnim detaljima, koji ukazuju na ograničenu dostupnost. Da bi dodatno istakao ekskluzivnost, VW je implementirao pločice s individualnim serijskim brojevima, postavljene na armaturnu tablu sa suvozačke strane. Budući da se nalazi na vrhu Golfovog „lanca ishrane“, ne iznenađuje obilje standardne opreme, uključujući matrične LED farove, adaptivni tempomat (sa stop/go funcijom) i Harman Kardon audio sistem od 480 W.

VW je ovaj atraktivni automobil opremo Estoril crnim naplacima prečnika 19 cola, „obuvenim“ u „poluslik“ pneumatike. R Performance izduvni sistem s titanijumskim zadnjim loncima potpisuje Akrapovič. Nemačka marka je oslobodila „konjicu“, tako da ovaj „R“ bez ograničenja može da pojuri do 270 km/h, nakon sprinta do „stotke“, koji traje 4,6 sekundi.

Volkwagen će započeti s primanjem narudžbina u Nemačkoj od sutra (2. juna), s tim što će proizvodnja započeti u septembru. Prve isporuke kupcima su planirane za oktobar, kada će kompanija organizovati događaj za kupce u svom Autostadt (Automobilski grad) kompleksu.

Što je i za pretpostaviti, Golf R 333 neće biti jeftin, budući da za njega treba izdvojiti 76.410 evra (u Nemačkoj). Zapravo, prilično je „papren“, kada se u obzir uzme da je Golf R 20 Years Edition iz 2022. koštao 59.995 evra, što takođe nije malo.

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime