Naslovna INFO VESTI Toyota GR Corolla, Subaru WRX, i Honda Civic Type R “na crti”...

Toyota GR Corolla, Subaru WRX, i Honda Civic Type R “na crti” (VIDEO)

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Poslednjih godina, nekako se sve vrti oko SUV/krosovera, koji sve češće dobijaju svoje performantne verzije, ali teško da će u našim srcima zauzeti mesto istinskih „hot hečeva“.

Potonji kombinuju neophodnu praktičnost sa zaista sjajnim performansama, a na svu sreću, još uvek imamo šta da biramo na tom planu. Ovoga puta su u centru pažnje tri popularna „hot heč“ modela i to japanska.

Sam CarLegion YouTube kanal je odlučio da „na crtu“ stavi Toyotu GR Corollu, Subaru WRX i Hondu Civic Type R. U okviru serije trka ubrzanja, mogli smo da uvidimo koji od dotičnih primeraka je najbrži. Doduše, to nije tako teško pretpostaviti mada je bilo prilično “gusto”, ali treba istaći da se radi o modelima za 2023. godinu, gde svaki od njih poseduje manuelni menjač. Međutim, motori ispod haube se poprilično razlikuju.

Subaru WRX ima najveći agregat po pitanju radne zapremine (2,4 litra). Radi se o četvorocilindarskom, bokser turbomotoru s 275 ks i 350 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Pogon je na sve točkove a menjač je šestostepeni manuelni. WRX raspolaže masom od 1543 kilograma.

Honda Civic Type R poseduje manji, 2,0-litarski turbomotor s 320 ks i 420 Nm, koje šalje na prednje točkove. Masa ove „naoštrene“ Honde iznosi 1447 kilograma.

Na kraju, tu je Toyota GR Corolla, s 1,6-litarskim turbomotorom, koji isporučuje 300 ks i 370 Nm, koji se šalju na sve točkove putem šestostepene manuelne transmisije. U smislu mase, Corolla se s 1493 kilograma našla između WRX-a i Civica.

Naravno, ovo su suvoparne fabričke brojke, a kao što znamo, mnogi drugi faktori odlučuju o rezultatima ovakvih troboja, uključujući prijanjanje i brzinu reakcije vozača.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime