Naslovna DIZAJN Honda Civic Type R – započelo se s tjuningom pre nego što...

Honda Civic Type R – započelo se s tjuningom pre nego što je uopšte krenuo u prodaju

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Mada mnogi proizvođači to uzimaju zdravo za gotovo u današnje vreme, potpuno je osvežavajuće videti nov model koji pokazuje neverovatan potencijal i gotovo istovremeno zadobija jednoglasnu ljubav publike.

Što se Honde tiče, japanska kompanija je u uzlaznoj putanji od lansiranja 11. generacije Civica. Zatim je usledio HR-V koji je izgledom potpuno zasenio prethodni model, a zatim i novo izdanje CR-V bestselera. Ipak, sve ih je nadmašio Civic Type R „hot heč“, koji je već stekao armiju obožavalaca, mada su nove tehničke specifikacije još uvek pod velom misterije.

Jednoglasno odobravanje je trenutno vezano doduše isključivo za virtuelni svet, gde su „piksel majstori“ imali šta da kažu. Dok su neki samo želeli da vide CRT u kupe verziji, drugi su demonstrirali vrhunske kreacije.

Neke se ističu, pre svega ona Abimeleka Areljana (abmelecdesign), koji je Civicu Type R dodao nešto ugljeničnih vlakana na izvesnim mestima, spustio ogibljenje i „instalirao“ atraktivne postprodajne naplatke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abimelec Arellano (@abimelecdesign)

Sledeći je Haos, fotograf i CGI stručnjak koji stoji iza nadimka chaozvisuals na društvenim mrežama. Njegov CRT je takođe opremljen ataktivnim hromiranim točkovima (s nešto preteranim nagibom), a tu je i j.b.cars, koji se vratio modifikovanju Hondinih modela s razigranom i stilski izražajnom kreacijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@chaozvisuals)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Car Renders & Photography (@j.b.cars)

Auto Moto Show

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime