Naslovna ECO2 Lucid želi da se Sapphire brendom suprotstavi Mercedes-AMG-u i BMW M-u

Lucid želi da se Sapphire brendom suprotstavi Mercedes-AMG-u i BMW M-u

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Lucid se nada da će njegov nedavno lansirani podbrend, Sapphire, učiniti ovu marku još prestižnijom i tržišno vrednijom. Ujedno, plan je da se prikupe značajna sredstva za ekspanziju brenda.

Mali proizvođač električnih automobila iz SAD, na Nedelji automobila u Montereju je predstavio Air Sapphire. Ovaj model ne samo što je nova perjanica u okviru proizvodne linije luksuzne električne limuzine, već je prvi model sa „Sapphire“ oznakom. Uz cenu koja startuje od 249.000 dolara, Air Sapphire obećava performanse koje će biti konkurentne Teslinom Modelu S Plaid (137.440 dolara), s tim što je luksuz daleko na strani Lucidovog pulena.

„Definitivno guramo naš brend na viši tržišni nivo, kako iz perspektive pozicioniranja, tako i cenovnog razreda“, kaže potpredsednik Lucidovog marketinškog sektora, Džef Kari. „Za petama smo ljudima koji bi mogli da se nađu u Mercedes AMG ili BMW M proizvodima, ali žele nešto s električnim pogonom. Ovo je naša reprezentacija vrha električnih performansi.“

Lucid Air Sapphire je lansiran u vreme kada je proizvodnja fabrike u Arizoni na nižem nivou od očekivanog i kada finansijski gubici rastu. Poput drugih proizvođača automobila, Lucid je najpre fokusiran na kreiranje najskuplje verzije Aira, ali s namerom da započne isporuke Air Purea do kraja ove godine, koji košta 87.400 dolara.

„Uobičajeno je za prozvođače automobila, bilo da se radi o onim tradicionalnim ili startapovima, da najpre predstave modele koji izazivaju pažnju, elektromobile s velikim dometom, da bi se povratili troškovi iz sektora istraživanja i razvoja, koji se talože godinama. To je način da se izađe iz ’crvenog’“, kaže industrijski analitičar iz AutoPacifica, Robi DeGraf. „Nadamo se da će Air Sapphire pomoći Lucidu da generiše sredstva neophodna za konačan početak proizvodnje modela koji su više ’mejnstrim’, poput Purea koji košta ispod 90.000 dolara, i na koji još uvek čekamo.“

Ono što izdvaja Lucid Air Sapphire od niže pozicioniranih modela je činjenica da on poseduje tromotorni pogonski sklop, koji se sastoji od dva elektromotora na zadnjoj osovini i jednog na prednjoj. Iz Lucida javljaju da isporučuje preko 1.200 ks i da do „stotke“ može da ubrza za ispod dve sekunde, dok do 100 milja na čas ubrzava za ispod četiri sekunde. Četvrt milje pokriva za manje od devet sekundi.

Urađena su i druga različita unapređenja, uključujući kruće prednje i zadnje opruge, posebno podešavanje amortizera, kruće ležišne posteljice i jedinstvenu kalibraciju ABS-a, kontrole prijanjanja, kontrole stabilnosti i elektronske servo asistencije.

„Kada smo krenuli da napravimo Lucid Air, bilo je jasno da luksuz mora da bude temelj, kao i da smo zaista želeli da pozicioniramo brend u luksuznom segmentu“, rekao je viši potpredsednik brenda i dizajna Lucida, Derek Dženkins prilikom lansiranja Sapphirea. „S tim u vezi, performanse su uvek bile i jesu prioritet. Air, posebno u vrhunskim formama, neverovatno je performantno vozilo. Međutim, kao entuzijasti na planu performansi, osetili smo da postoji još jedan nivo.“

Auto Moto Show

Izvor: Lucid

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstŠkoda predstavila novi logo (VIDEO)
Sledeći tekstPatentne slike BMW-a XM pristigle na internet

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime