Naslovna ECO2 Italija-Srbija: Seminar posvećen održivoj mobilnosti

Italija-Srbija: Seminar posvećen održivoj mobilnosti

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ujedno, ovaj događaj, upriličen u organizaciji Ambasade Italije, iskorišćen je za prezentaciju solarnog trkačkog automobila pod nazivom “EMILIA 4 ST”.

Reč je o vozilu koje je u vlasništvu Univerziteta u Bolonji, i koje je pobednik brojnih međunarodnih takmičenja, proizvedeno zahvaljujući naučnoj saradnji između Italije i Srbije. 

Ovaj događaj, organizovan u saradnji s Univerzitetom umetnosti u Beogradu, koji je bio zadužen za kreativni dizajn automobila, održan je u Muzeju nauke i tehnike, gde će EMILIA 4 biti izložena do 18. decembra.

Tokom panela, na kojem su prisustvovali profesor Đanđakomo Miniak (rukovodilac projekta “Onda Solare” Univerziteta u Bolonji) i profesor Marko Luković (vandredni profesor Univerziteta umetnosti u Beogradu), predstavljen je dizajn novog modela Emilia 5, koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

“Emilia 4 je uspešna priča”, izjavio je ambasador Italije u Srbiji, Luka Gori. “Govori o rezultatima koje može da postigne naučna saradnja Italije i Srbije. Ovo je partnerstvo koje želimo dalje da razvijamo i u ekonomskoj sferi, fokusirajući se na sektore s visokim tehnološkim sadržajem, kao što je održiva mobilnost.”

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.
Prethodni tekstAlfa Romeo Giulia SWB Zagato pristiže već sledeće godine
Sledeći tekstNovi Teslin model na nišanu ima VW ID.3

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime