Naslovna ECO2 Italija-Srbija: Seminar posvećen održivoj mobilnosti

Italija-Srbija: Seminar posvećen održivoj mobilnosti

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ujedno, ovaj događaj, upriličen u organizaciji Ambasade Italije, iskorišćen je za prezentaciju solarnog trkačkog automobila pod nazivom “EMILIA 4 ST”.

Reč je o vozilu koje je u vlasništvu Univerziteta u Bolonji, i koje je pobednik brojnih međunarodnih takmičenja, proizvedeno zahvaljujući naučnoj saradnji između Italije i Srbije. 

Ovaj događaj, organizovan u saradnji s Univerzitetom umetnosti u Beogradu, koji je bio zadužen za kreativni dizajn automobila, održan je u Muzeju nauke i tehnike, gde će EMILIA 4 biti izložena do 18. decembra.

Tokom panela, na kojem su prisustvovali profesor Đanđakomo Miniak (rukovodilac projekta “Onda Solare” Univerziteta u Bolonji) i profesor Marko Luković (vandredni profesor Univerziteta umetnosti u Beogradu), predstavljen je dizajn novog modela Emilia 5, koji bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

“Emilia 4 je uspešna priča”, izjavio je ambasador Italije u Srbiji, Luka Gori. “Govori o rezultatima koje može da postigne naučna saradnja Italije i Srbije. Ovo je partnerstvo koje želimo dalje da razvijamo i u ekonomskoj sferi, fokusirajući se na sektore s visokim tehnološkim sadržajem, kao što je održiva mobilnost.”

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime