Naslovna ECO2 U Volkswagenu potvrdili da bi električni Golf mogao da eliminiše ID.3

U Volkswagenu potvrdili da bi električni Golf mogao da eliminiše ID.3

fxxx.club tube www.hqsexvideos young hoe elle rose has her pussy stretched.pornpals.club

Ovakav razvoj događaja smo negde i očekivali.

Naime, u VW-u kažu da u gami nema mesta za oba modela.

Čini se da će nemačka marka zaokružiti i stabilizovati ponudu u segmentu kompaktnih električnih modela. Nakon što je e-Golf zamenjen od strane ID.3, po svemu sudeći će doći do novog preokreta u Volfsburgu, koji će se odigrati krajem dekade. Jedan zvaničnik kompanije je u međuvremenu sugerisao da bi ID.3 mogao da bude penzionisan nakon samo jedne generacije, što bi popločalo put za povratak električnog Golfa.

Da podsetimo, deveta generacija popularnog modela iz C segmenta je već potvrđena, ali kao čisto električni model. Proizvodiće se u Volfsburgu i počivaće na SSP (Scalable Systems Platform) arhitekturi. Kaj Grinic, šef tehničkog razvoja nemačkog proizvođača rekao je sledeće povodom sudbine ID.3 i dolaska nove generacije Golfa na tržište: „Nema dovoljno prostora za dva ili tri različita modela predviđena za istog kupca. Započeli smo rad na čisto električnom Golfu, imamo konkretne ideje kako će izgledati, ali ćemo pratiti razvoj tržišta.“

Međutim, čak i ako ID.3 bude „eutanaziran“, povratak električnog Golfa neće odmah označiti njegov kraj. Grinic je dodao da će biti izvesnog preklapanja ova dva modela, što sugeriše će na za sada neodređeno vreme VW prodavati oba elektromobila.

U međuvremenu, nedavno predstavljeni Golf Mk 8 označava kraj ere motora s unutrašnjim sagorevanjem kada je popularni hečbek u pitanju. Grinic je potvrdio da će restilizacija predstavljati „labudovu pesmu“ za konvencionalni model, koji ove godine slavi 50 godina postojanja. Čisto električni naslednik će zadržati naziv “Golf” budući da se radi o „srcu brenda“ s više od 37 miliona proizvedenih jedinica od 1974. Golf je, kao što je poznato, najprodavaniji model automobila u Evropi svih vremena.

Ne samo što će naziv „Golf“ ostati aktuelan i u električnom dobu, već će to biti slučaj i s nekim drugim značajnim VW-ovim oznakama. Nemački proizvođač je već potvrdio da će „GTI“ i „R“ sufiksi ostati na snazi, čak i nakon konačnog rastanka s benzinskim i dizel pogonom. VW planira da ukine proizvodnju automobila s konvencionalnim pogonom u Evropi 2033.

Nećemo morati da čekamo na povratak električnog Golfa da bismo dobili „hot heč“ varijantu, jer će kasnije u toku ove godine na scenu stupiti dugo očekivani ID.3 GTX.

www.regbeegtube.com slutwifetraining rachel. www.onlychicas.net xmas lingerie lesbians have closeup threeway.

Postavi komentar:

Molimo unesite svoj komentar
Unesite svoje ime